sl Slovenščina

Na naslednje srečanje 14. generacije AmCham Young Professionals smo na ‘Leadership Voyage’ povabili izjemnega liderja Blaža Brodnjaka, predsednika AmCham Slovenija in predsednika uprave NLB.

Blaž Brodnjak je velik zagovornik družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja ter velik podpornik slovenskega gospodarstva in športa. Med ključne stebre svojega delovanja in delovanja NLBja, postavlja digitalizacijo ter vračanje družbi in naravi. S svojo srčnostjo, iskrenostjo in ambicijo spreminja svet na bolje in je zgled vsem nam, predvsem s svojo integriteto, vztrajnostjo in predanostjo.

Z Blažem Brodnjakom se bosta pogovarjala člana AmCham Young Leaders Cluba, Mateja Panjan in Urh Vamberger.

 

Se nam pridružiš? Potrdi svojo prijavo TUKAJ.


*V kolikor se srečanja ne uspeš udeležiti, nam to sporoči na young@amcham.si.

Blaž Brodnjak, predsednik uprave NLB in predsednik AmCham Slovenija

Blaž Brodnjak je avtentični vodja, ki vselej na glas izrazi svoje mnenje v prizadevanju za izboljšanje slovenskega poslovnega in življenjskega okolja. Njegova kariera je impresivna, med največje dosežke pa zagotovo sodi preporod Nove ljubljanske banke, ki je v letu 2023 ustvarila kar 550,7 milijona evrov čistega dobička. Je predsednik ali član nadzornih odborov številnih bank ter zavarovalnic, predsednik Nadzornega sveta Združenja bank Slovenije, član predsedstva Rokometne zveze Slovenije in predsednik AmCham Slovenija.