Investicije in poslovne priložnosti so naša prioriteta. Skupaj želimo postaviti Slovenijo visoko na lestvico konkurenčnih držav in si prizadevamo, da bo Slovenija prva izbira investitorjev, ki prihajajo v Evropo.

Slovenia Business Bridge™ je investicijska in razvojna poslovna konferenca, namenjena predstavitvi slovenskega investicijskega okolja in poslovnih priložnosti v Sloveniji tujim investitorjem, pa tudi izpostavljanju konkretnih priložnosti za slovenska podjetja v ZDA ter na drugih tujih trgih. Konferenca poteka vsaki dve leti in povezuje poslovni svet, investitorje, predstavnike držav in diplomatski zbor.

6. Investicijska in razvojna konferenca Slovenia Business Bridge™ bo potekala septembra 2021. Zadnja, 5. po vrsti, je potekala leta 2019. Utrinke s konference si oglejte spodaj.

Slovenia Business Bridge™ 2019

Inovativnost, sodelovanje in zaupanje so pot do uspeha. Cenjeni govorniki iz Slovenije in tujine so inovacije, sodelovanje in zaupanje kot prednostno tematiko in dejavnike za doseganje dobrih poslovnih rezultatov in poslovnega uspeha, postavili v središče pozornosti.