PROAKTIVNO!

PRIJAVITE SVOJE IZZIVE IN POMAGAJTE SPREMINJATI DRUŽBO NA BOLJE
9. KROG PARTNERSTVA ZA SPREMEMBE

Partnerstvo za spremembe, nacionalna platforma sodelovanja, znova išče nove izzive in nove priložnosti za sodelovanje za boljši jutri. Ponovno vas vabimo, da se nam tokrat v že v 9. krogu pridružite vsi, ki imate željo spreminjati družbo in poslovno okolje na bolje in ki verjamete v moč sodelovanja in povezovanja.

Aktualno dogajanje v svetu in tudi naši neposredni okolici nam dnevno potrjujejo, kako pomembno je sodelovanje, prilagodljivost in odzivanje na spremembe. Ponosni smo, da Partnerstvo za spremembe že od samega začetka spodbuja prav to. Povezujemo se z različnimi deležniki v družbi in kot nacionalna platforma sodelovanja premikamo meje in delamo naša življenjska in delovna okolja boljša. Ponosni smo na vse dosedanje izzivalce, njihovo drznost in dosežene rezultate.

V letošnjem, že 9. krogu sodelujemo PROAKTIVNO! Ker je za spremembe in uspehe v družbi nujno potrebno sodelovanje, izmenjava znanj in odprt dialog. Ta pa največkrat sloni prav na proaktivnih skupinah posameznikov. Ker lahko samo skupaj spremenimo svet na bolje. Vabimo vas, da se nam na tej proti pridružite in predlagate svojo idejo.

K sodelovanju vabimo organizacije (podjetja, gospodarska združenja, občine, nevladne organizacije, javne in zasebne zavode, ustanove, organe javne uprave, izobraževalne in znanstvene inštitucije, …) ali skupine najmanj 3 podjetij, ki verjamejo v odgovornost, inovativnost in sodelovanje ter imajo idejo, kako naša življenja, družbo in poslovno okolje narediti še boljše.

Verjamemo, da ima vsakdo od nas ideje in predloge, kaj bi še lahko izboljšali v naši družbi oziroma poslovnem okolju, zato premislite, najdite svoj izziv in ga do 20. oktobra 2022 prijavite na natečaj.

Vse potrebne informacije dobite TUKAJ, prijavnico pa TUKAJ. Sodelujmo PROAKTIVNO!

Tudi v  8. krogu je Partnerstvo za spremembe k sodelovanju povabilo organizacije (gospodarska združenja, občine, nevladne organizacije, javne zavode, zasebne zavode, ustanove, organe javne uprave, izobraževalne in znanstvene institucije, …) ali skupine vsaj treh podjetij, ki verjamejo v sodelovanje, in ki želijo spreminjati družbeno in poslovno okolje na bolje. Na letošnji razpis se je prijavilo 11 odličnih izzivov, s pomočjo komisije in glasov udeležencev na dogodku pa smo izbrali tri, ki jih bomo reševali v letošnjem letu.

Izbrani projekti so Cona: Vrtec Ledina (izziv prijavil Vrtec Ledina), Brez IKT strokovnjakov ni zelene in digitalne družbe (izziv prijavila AmCham komisija Pripravljeni na prihodnost) in Kako mladim približati lokalna podjetja (izziv prijavila občina Kočevje).