sl Slovenščina

Poslanstvo in dejavnosti AmChams in Europe

V AmChams in Europe se zavezujemo za spodbujanje močnih, konstruktivnih in pozitivnih mednarodnih odnosov, ki se ujemajo z našim osnovnim poslanstvom. Naše zavezanosti se raztezajo do spodbujanja omrežja, ki temelji na medsebojnem sodelovanju, kar koristi vsem vključenim članom.

  • Transatlantski odnosi:

Prioritetno si prizadevamo za negovanje in krepitve odnosov med Evropo in Združenimi državami, priznavajoč njihovo ključno vlogo v svetovnih zadevah.

  • Deljenje najboljših praks:

Aktivno spodbujamo izmenjavo idej in najboljših praks med našimi člani, spodbujamo inovacije in rast znotraj naše skupnosti.

  • Creative Network Award:

Navdihujemo ustvarjalnost in odličnost znotraj našega omrežja, priznavamo izjemne prispevke in dosežke.

  • Forum za razpravo:

Zagotavljamo platformo za pomembne razprave in pogovore, omogočamo konstruktiven dialog in sodelovanje o ključnih vprašanjih, ki oblikujejo naše industrije in družbe.

 

Pri AmChams v Evropi organiziramo dve konferenci letno, strateško razporejenih v ZDA in Evropi, kjer združujemo vodilne mislece, strokovnjake in deležnike iz obeh strani Atlantika. Te konference služijo kot platforma za razpravo o ključnih vprašanjih, deljenje vpogledov in raziskovanje priložnosti za sodelovanje na področju tehnologije, poslovanja in še več.