sl Slovenščina

 

Najboljši projekti, ideje in sodelovanja nastanejo v sodelovanju. Leta 2015 je tako nastal projekt Partnerstvo za spremembe, ki povezuje gospodarstvo in javno upravo. Brez predsodkov in omejitev, s ciljem prenosa in uporabe dobrih idej in uporabnih rešitev. Izmenjave zaposlenih predstavljajo temelj Partnerstva za spremembe in z veseljem napovedujemo nov krog izmenjav za leto 2023.

V Partnerstvu za spremembe zaposlenim v podjetjih in javni upravi omogočamo, da se udeležijo »usposabljanj po meri« in se neposredno na terenu seznanijo z delovnimi procesi, uporabnimi rešitvami in različnimi načini razmišljanja. V osmih letih smo izmenjali že več kot 360 zaposlenih, ki so dokazali, da nas vse povezuje iskrena želja po najboljših rešitvah in opravljenemu delu.

Z delitvijo dobrih praks, veščin in znanja, ustvarjamo neprecenljive vezi in krepimo zaupanje. Če se spoznamo in razumemo drug drugega, lahko tako tudi lažje sodelujemo in sooblikujemo boljše rešitve. Teh pa si želimo vsi – tako gospodarstvo kot država.

 

Vabimo vas, da se nam pridružite v programu Partnerstva za spremembe  v izmenjavi zaposlenih. Izmenjave se lahko udeležite na ministrstvih, upravnih enotah, drugih državnih organih, na občinah  in na univerzah.

Podrobnejše informacije o poteku sodelovanja so vam na voljo TUKAJ, za vse dodatne informacije pa smo vam na voljo na elektronskem naslovu: mojca.grobelnik@amcham.si