sl Slovenščina

Dobili smo pet superfinalistov 9. generacije AmCham Young ProfessionalsTM, pet posameznikov, ki poosebljajo vrednote liderjev, saj ciljajo višje, sanjajo širše in raziskujejo izven svojih okvirjev. Prepričali so s tem, da dajejo pomen ljudem in povezavam med njimi.

Na dogodku Business Speed Dating je pet izjemnih posameznikov, poslovnih voditeljev naslednje generacije, prepričalo deset članov komisije in se uvrstilo v superfinale izbora za AmCham top potencial leta 2019. Med pet superfinalistov, ki se bodo 12. junija 2019 potegovali za naslov AmCham top potencial leta, so se uvrstili:

 

Žiga Debevec, BCG

Rok Koželj, GEA College

Katarina Gašperlin, IBM Slovenija

Zoran Bosančić, POINT OUT

Matej Gostiša, Triglav INT

 

Business Speed Dating je pogovor finalistov za AmCham top potencial leta 2019 s člani komisije, desetimi vrhunskimi poslovnimi liderji. Vsak finalist se pogovarja z vsakim članom komisije in vsak pogovor traja 7 minut. Na podlagi pogovorov so člani komisije vsakemu finalistu podelili oceno in na podlagi skupnega seštevka smo dobili pet superfinalistov.

Člani komisije Business Speed Dating so bili Matej Potokar, predsednik sveta AmCham Young; Ervin Pfeifer, Avanton<b>; Jasna Mihelj Coustaury, Aviat; Nana Šumrada Slavnič, Ekipa 2 d.o.o. (Outfit7); Matej Zavrl, Goodyear Dunlop Sava Tires; Nevenka Kržan, KPMG Slovenija in predsednica AmCham Slovenija; Nevenka Črešnar Pergar, NP Consulting; Vanja Lombar, OMV Slovenija; Andrej Ivanc, RIKO in Laura Anderson, ameriško veleposlaništvo v Sloveniji.

Zahvaljujemo se članom komisije, vrhunskim poslovnim liderjem, ki so sprejeli povabilo in s svojimi izkušnjami in strokovnostjo pomembno prispevali k programu.

V 9. generacijo AmCham Young ProfessionalsTM je bilo vključenih 140 izjemnih posameznikov, eden izmed njih pa bo postal AmCham top potencial leta. Zaključna prireditev in izbor bo potekal v sredo, 12. junija 2019, ob 20.00 v Atriju Pošte Slovenije, Čopova 11, Ljubljana.