sl Slovenščina

AmCham komisija Best of the Best je zaključila z ocenjevanjem 23 prijavljenih poslovnih praks in v vsakem tematskem sklopu – Inovativnost, Motivacija in Povezovanje – izbrala tri finaliste.

 

Med finalisti v sklopu Inovativnost so:

EQUA: EQUA CARE

Lek: Vision, tehnologija mešane resničnosti v praksi

Steklarna Hrastnik: e.BOTTLE smart solutions

 

V sklopu Motivacija so se v finale uvrstili:

Bankart: Proces razvoja zaposlenih preko vpeljave vloge kariernih vodij

Petrol: Živeti coaching kulturo

PwC v Sloveniji: BE WELL, WORK WELL

 

V sklopu Povezovanje pa se nam bodo predstavili:

Atlantic Droga Kolinska: Podpiramo lokalno – Posoška postrv

Kemijski inštitut: CCEdit, Proof-of-Concept projekt, ki omogoča razvoj in demonstracijo tehnologije v biotehnološke namene

Mediade: Aplikacija KAMbi, usmerjanje mladih pri izbiri študija in poklica

 

Vsi trije finalisti v vsakem sklopu se bodo širši poslovni javnosti predstavili na treh virtualnih dogodkih. Na prvem letošnjem dogodku Best of the Best se nam bodo tako predstavile najboljše 3 poslovne prakse iz sklopa Inovativnost. Dogodek bo potekal v četrtek, 6.  aprila 2021, med 15.00 in 15.45. V živo se bomo na splet javljali iz Triglav Laba.

Hvala vsem, ki ste na letošnji razpis prijavili svoje poslovne prakse! Vi ste navdih, ki je potreben za prenos izjemnih poslovnih izkušenj, novih znanj in inovativnih idej na člane poslovne skupnosti AmCham Slovenija ter širšega gospodarskega okolja.

 

Best of the Best

Trije sklopi, Inovativnost, Motivacija in Povezovanje, so zasnovani kot osnovna tematska izhodišča. Podjetja v slovenski poslovni skupnosti svoje poslovne prakse prijavijo na razpis. Izmed vseh na razpis prijavljenih projektov AmCham komisija Best of the Best, skupina izjemnih posameznikov in glasnikov dobrih poslovnih praks, izbere devet finalistov, po tri finaliste posameznega sklopa. Zmagovalci posameznega sklopa postanejo superfinalisti in se potegujejo za naziv najboljšega med najboljšimi, Best of the Best.

Več o projektu Best of the Best si preberite TUKAJ