sl Slovenščina

AmCham komisija Best of the Best je zaključila z ocenjevanjem 30 prijavljenih poslovnih praks in v vsakem tematskem sklopu – Inovativnost, Motivacija in Povezovanje – izbrala tri finaliste.

 

Med finalisti v sklopu Inovativnost so:

Hidria: Hidria Bond – nova tehnologija spajanja pločevine elektromotorjev

mBills: Mobilna denarnica za življenje – 1. praktični primer odprtega bančništva v regiji

Kemijski inštitut: Projekt Nicki

 

V sklopu Motivacija so se v finale uvrstili:

Steklarna Hrastnik: Skupaj v nove zgodbe

NIL: Center odličnosti

DEWESoft: Dewesoftov unikaten model lastništva

 

V sklopu Povezovanje pa se nam bodo predstavili:

DEWESoft: Katapult – podjetniški pospeševalnik v Zasavju

Zavod Ypsilon: I’mpowered for the Future

Zavarovalnica Triglav: Skupaj za prometno varnost

 

Vsi trije finalisti v vsakem sklopu se bodo širši poslovni javnosti predstavili na treh tematskih dogodkih. Na prvem letošnjem dogodku Best of the Best se nam bodo tako predstavile najboljše 3 poslovne prakse iz sklopa Inovativnost . Dogodek bo potekal v četrtek, 2. aprila 2020, med 15.00 in 16.30 uro v Centru inovativnega podjetništva (NLB).

Hvala vsem, ki ste na letošnji razpis prijavili svoje poslovne prakse! Vi ste navdih, ki je potreben za prenos izjemnih poslovnih izkušenj, novih znanj in inovativnih idej na člane poslovne skupnosti AmCham Slovenija ter širšega gospodarskega okolja.

Best of the Best

Najboljše poslovne prakse vnašajo inovativnost, motivacijo ter povezovanje za rast in napredek v slovenski poslovni prostor. V AmCham Slovenija jih zato s ponosom izpostavljamo, predstavljamo in nagrajujemo. Inovativnost, Motivacija in Povezovanje so trije sklopi, zasnovani kot osnovna tematska izhodišča. Podjetja v slovenski poslovni skupnosti svoje izjemne poslovne prakse prijavijo na razpis, nato pa AmCham komisija Best of the Best 2020, skupina izjemnih posameznikov in glasnikov dobrih poslovnih praks, izbere 9 finalistov, po tri v vsakem sklopu, ki se predstavijo širši poslovni skupnosti. Zmagovalci posameznega sklopa postanejo superfinalisti in se potegujejo za naziv najboljšega med najboljšimi, Best of the Best. Zmagovalca razglasimo na končnem dogodku in mu poleg laskavega naziva najboljšega med najboljšimi podelimo tudi edinstveno nagrado.