sl Slovenščina

Pomembna novica! Na Business Speed Dating srečanju s finalisti je komisija izbrala 5 superfinalistov, ki se bodo 1. junija 2023 potegovali za naslov AmCham top potencial leta 2023. Komisija je bila soglasna, da ima 5 mladih liderjev X faktor zaradi katerega so jih označili z nazivom 5 superfinalistov 13. generacije AmCham Young Professionals™.

Barbara Kramar, Dara Dobrijević, Nikolaja Frece, Urh Vamberger in Žiga Kljun  so s svojim znanjem in vodstvenimi veščinami izstopali iz povprečja. Mlade liderke in liderji iz srečne in srčne generacije ‘Lucky 13‘ se zavedajo svoje vloge v družbi, vedo, da lahko družbo premikajo posamezniki, ampak nikoli brez ekipe in skupnosti!

Predstavljamo vam 5 AmCham top potencialov leta 2023, ki so pustili svoj vtis v poslovnem svetu:

Komisijo za AmCham Business Speed Dating so sestavljali  Ajša Vodnik, AmCham Slovenija in AmChams in Europe, Matej Zavrl, Goodyear Slovenija, Hedvika Usenik, NLB,  Lucija Zlodi, Bayer,  Matej Potokar, Emma, Miha Valentinčič, Avantcar, Monika Lapanja, CPOEF, Nataša Luša, Delo, Nevenka Črešnar Pergar, NP Consulting in Svet guvernerjev AmCham Slovenija, Tomaž Lanišek, Mestna občina Kranj. 

 

13. generacijo AmCham Young Professionals™ je obarvalo 150 izjemnih posameznikov, le eden izmed njih pa bo postal AmCham top potencial leta. Zaključna prireditev in izbor bo potekal 1. junija 2023.