sl Slovenščina

Danes je na dogodku Businnes Speed Dating komisija izbrala 5 top potencialov leta 2022, ki se bodo 9. junija 2022 potegovali za naslov AmCham top potencial leta 2022. Komisija je bila soglasna, da ima 5 mladih liderjev “tisto nekaj” zaradi katerega so jih označili z nazivom 5 superfinalistov 12. generacije AmCham Young Professionals.

Marko Maučec, Matej Duraković, Diana Berte, Tjaša Tomšič in Aljaž Dobnikar so s svojim znanjem, veščinami in zavzetostjo prav posebej izstopali iz povprečja. Mladi liderji in liderke poosebljajo vrednote, ki jih iščemo pri vodenju naslednje generacije – navdih jemljejo v sedanjosti, zaradi želje po napredku pa s široko odprtimi očmi stremijo daleč v prihodnost.

Predstavljamo vam 5 AmCham top potencialov leta 2022:

Komisijo za AmCham Business Speed Dating so sestavljali  Ajša Vodnik, AmCham Slovenija in AmChams in Europe, Chris Gruber, Ameriško veleposlaništvo v Ljubljani in OSAC Ljubljana, Tomaž Berločnik, Avantcar, Monika Lapanja, CPOEF, Nataša Luša, DELO,  Matej Zavrl, Goodyear in Svet guvernerjev AmCham Slovenija, Andrej Lasič, NLB, Nevenka Črešnar Pergar, NP Consulting, Tanja Subotič, Pivovarna Laško Union,  Gaj Stavber, Sandoz. V peterici so prepoznali vrhunski potencial in jih uvrstili med superfinaliste 12. generacije AmCham Young Professionals.

V 12. generacijo AmCham Young Professionals je bilo vključenih 150 izjemnih posameznikov, eden izmed njih pa bo postal AmCham top potencial leta. Zaključna prireditev in izbor bo potekal 9. junija 2022.