sl Slovenščina

Pa jih imamo, 10 finalistov 8. generacije AmCham Young Professionals™. 10 posameznikov, ki razmišljajo naprej, živijo vrednote liderjev, stavijo na odnose, samozavestno postavljajo visoka merila, izstopajo iz povprečja in si želijo več.


V AmCham Slovenija smo leto posvetili talentom, ljudem, ki so generatorji napredka, ki jih žene vizija, da dosegajo izjemne dosežke. Prepričani smo, da prihodnost leži v ljudeh, ki izstopajo iz povprečja s svojim znanjem, veščinami in zavzetostjo. Iskali smo posameznike, ki so liderji naslednje generacije, in jih tudi dobili. 10 posameznikov z energijo in vsebino, 10 razlogov za postavljanje novih mejnikov in 10 razlogov za optimizem.


10 finalistov 8. generacije AmCham Young Professionals™:


 

Artjom Bajdak, Artjom Bajdak s.p.

Žiga Brodnik, AV Studio

Aleš Falatov, SIJ

Vita Godec, Lenis farmacevtika

Rok Jerovšek, Odvetniška družba Kavčič, Bračun in partnerji, o.p.

Lea Norčič, Droga Kolinska, Atlantic Grupa

Sanda Planinc, Odvetniki Šelih & partnerji, o.p.            

Miha Rihar, Petrol

Timotej Vitez, Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko

Matic Zupanc, Studio Moderna

 


 


AmCham Slovenija čestita vsem desetim finalistom in vsem ostalim polfinalistom, saj so zmagovalci in talenti vsi. Veselimo se vseh novih zgodb, ki jih bomo ustvarili skupaj.


Kdo pa bo postal AmCham Top Potential of the Year 2018? Pridružite se nam na zaključnem dogodku 8. generacije AmCham Young Professionals™, 31. maja 2018. Pridite po naboj neskončne osmice.