sl Slovenščina

Na dogodku Business Speed Dating je pet izjemnih posameznikov, poslovnih voditeljev naslednje generacije, prepričalo deset članov komisije in se uvrstilo v superfinale izbora za AmCham top potencial leta 2020. 

Med pet superfinalistov, ki se bodo 17. junija 2020 na digitalnem dogodku potegovali za naslov AmCham top potencial leta, so se uvrstili:

Nina Pejič, FDV, Univerza v Ljubljani

Ognen Jakasanovski, Lek

Dean Habuš, OptiBar

Patricija Randl, Pivovarna Laško Union

Urška Kajtner, Roche farmacevtska družba

Business Speed Dating je pogovor finalistov za AmCham top potencial leta 2020 s člani komisije, desetimi vrhunskimi poslovnimi liderji. Vsak finalist se je pogovarjal z vsakim članom komisije in vsak pogovor je trajal 7 minut. Po pogovorih so člani komisije vsakemu finalistu podelili oceno in na podlagi skupnega seštevka smo dobili pet superfinalistov.

Člani komisije Business Speed Dating so bili Matej Potokar, Lanicon in predsednik sveta AmCham Young, Enzo Smrekar, Atlantic Droga Kolinska, Ervin Pfeifer, Avanton, Jasna Mihelj Coustaury, Aviat, Panagiotis Alekos, Bayer, Matej Zavrl, Goodyear Dunlop Sava Tires, Nevenka Kržan, KPMG, Nevenka Črešnar Pergar, NP Consulting, Andrej Ivanc, RIKO in Tomaž Lanišek, v. d. predsednika AmCham Slovenija. Zahvaljujemo se članom komisije, vrhunskim poslovnim liderjem, ki so sprejeli povabilo in s svojimi izkušnjami in strokovnostjo pomembno prispevali k programu.

V 10. generacijo AmCham Young ProfessionalsTM je bilo vključenih 150 izjemnih posameznikov, eden izmed njih pa bo postal AmCham top potencial leta. Zaključna prireditev in izbor bo potekal v sredo, 17. junija 2020, ob 19. uri, studijski prenos boste lahko spremljali digitalno.