sl Slovenščina

Izjemni projekti in najboljše poslovne prakse bodo tudi v 2018 navdihovale slovensko poslovno skupnost. Finalisti Best of the Best prihajajo iz podjetij AMZS, Bayer, Droga Kolinska, Lek, Optiweb, Petrol, Steklarna Hrastnik, Zavarovalnica Triglav in Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon. Čestitamo!


Na letošnji razpis za program Best of the Best, v okviru katerega nagrajujemo najboljše poslovne prakse v gospodarstvu, se je sicer prijavilo veliko izjemnih projektov. Posebna komisija Best Practice Academy je po izjemno težkem delu izmed vseh prijavljenih izbrala devet finalnih projektov v treh tematskih sklopih – Inovativnost, Motivacija in Povezovanje.


Inovativnost


        Droga Kolinska, Zaščita barve ARGETA kot blagovne znamke


        Steklarna Hrastnik, Inovativni trženjski pristopi in metode


        Zavarovalnica Triglav, Triglav rekord 2017


Motivacija


        AMZS, Kepa prijaznosti


        Optiweb, Optikultura


        Petrol, Sprejmeš izziv?


Povezovanje


        Bayer, Raziskovalec za en dan


        Lek, Regijski BioCamp in interni talenti


        Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon, Made with Y


Vse finaliste bomo širši poslovni javnosti predstavili na treh dogodkih posameznih sklopov. Zmagovalci sklopov pa se bodo poleg naziva najboljši med najboljšimi potegovali še za lepe nagrade.


Prvi dogodek – Inovativnost – bo potekal že 29. marca 2018. Dobrodošli, da se nam pridružite! smiley


Vsem sodelujočim čestitamo in se vam najlepše zahvaljujemo, ker ste in ostajate navdih in pomoč pri prenosu pozitivnih poslovnih izkušenj, novih znanj in idej na člane AmCham poslovne skupnosti ter širšega gospodarskega okolja.


Več o projektu Best of the Best je na voljo TUKAJ.



Zavarovalnica Triglav d.d.