sl Slovenščina


Amcham Slovenija vabi svoje člane, da se udeležijo HR&M konference, osrednjega slovenskega dogodka za HR strokovnjake in management. Potekala bo 23. novembra 2016, Grand Hotel Union, Ljubljana.


Osrednji govornik bo Jaka Levstek, soustanovitelj D.Labsa, predavatelj na prestižnih univerzah v Švici in Londonu. Na HR&M konferenci bodo tudi letos bomo nagradili najboljše HRM projekte leta (lani je bil to dogodek BEEP, spremenilo se je le ime). O tem, kako jim je uspelo, se bodo z zmagovalci pogovarjali v interaktivni razpravi. Delavnica bo učila kako v organizaciji doseči produktivno organizacijsko energijo, ekskluzivno pa bodo predstavljeni tudi rezultati nacionalne raziskave organizacijske energije, v kateri je do današnjega dne že sodelovalo več kot 2.500 zaposlenih. Slišali boste lahko tudi kako vodijo skupaj s HR funkcijo najboljši zaposlovalci projekta Zlata nit in kakšni so trendi na področju vodenja in HR.


Poleg tega vsi udeleženci prejmejo še čisto svežo revijo HR&M, ki bo na enem mestu nudila pregled vseh letošnjih zmagovalnih praks Slovenije in opredelila trende za 2017.


Ugodnost za člane Amcham Slovenija


Amcham Slovenija podpira konferenco in s tem zmagovalne formule kot uradni partner. Naši člani lahko uveljavijo 80,00 EUR popusta na kotizacijo, kar je skoraj 30% ceneje. Če se boste prijavili, v prijavnici navedete kodo AMCHAMHRM2016.


V kolikor pridete v dvoje (kadrovik + direktor podjetja), je druga kotizacija kar 80% nižja.