sl Slovenščina

Uspešno in kakovostno delovanje zdravstvenega sistema je pomembno za zadovoljstvo vseh državljank in državljanov Republike Slovenije. Sistem, ki bo modern, dolgoročno finančno vzdržen, prilagojen demografskim spremembam, z visoko določenimi standardi in normativi ter široko paleto orodij, ki bodo omogočala uresničevanje le-teh. 


Z namenom čim bolj celovito pokriti področje upravljanja in sistemskih rešitev v slovenskem zdravstvu ter podati platformo za odkrit dialog čim večjemu številu ključnih deležnikov v podjetju Planet GV že 14 let zapored organizirajo konferenco Management in vodenje v zdravstvu, ki so jo v letu 2016 preimenovali in nadgradili tako vsebinsko kot organizacijsko. Tako bo 8. in 9. marca 2017 v Portorožu potekal že 2. Zdravstveni razvojni forum14. konferenca Management in vodenje v zdravstvu.


Na konferenco so vabljeni vsi pomembnejši deležniki v sistemu zdravstvenega varstva, predstavniki kakovosti v zdravstvu, tako direktorji zdravstvenih ustanov, strokovni direktorji, vodje kakovosti, zdravstveni delavci ter predstavniki zdravstvenih zavarovalnic in pristojnega Ministrstva. K sodelovanju pa so povabili tudi slovenske zdravnike, ki delujejo v tujini (Nemčija, Avstrija,  Anglija). Pomembno je namreč, da povedo svoje zgodbe, primerjamo izkušnje doma in na tujem in potegnemo pod črto "rezultat" in na podlagi tega pripravimo zaključke za temelj nujno potrebnih aktivnosti in sprememb. Svoj del pa bodo prispevali tudi hrvaški kolegi s svojim znanjem in izkušnjami. Več informacij o dogodku in programu najdete tukaj


S svojim delovanjem želijo prispevati k izboljšavi slovenskega sistema zdravstvenega varstva ter podati potencialne rešitve na mnoge izzive s katerimi se srečuje. Menijo, da je potrebno z vidika osveščanja ključnih deležnikov narediti korak naprej v odprti razpravi z namenom, da so najboljše rešitve sprejete z velikim soglasjem oziroma z nacionalnim konsenzom.


Vabljeni, da se pridružite 8. in 9. marca 2017 v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu!


Organizator: Planet GV


AmCham Komisija za zdravstvo in kakovost bivanja


Predavatelji: