sl Slovenščina

Odštevajte skupaj z nami!

Z iniciativo Believe in Slovenija želimo povezati Slovenijo in ZDA, želimo združiti Slovence, ki so s svojo ameriško zgodbo prepričali svet, Američane s slovenskimi koreninami ter Slovence, ki živijo in delajo v Ameriki. Prav tako bomo predstavili Američane, ki so začutili Slovenijo in zato verjamejo vanjo.



Izpostaviti želimo izjemne posameznike, ki jih povezujejo dosežki na različnih področjih, kakorkoli povezanimi z Ameriko in pozitivna čustva do Slovenije. V našem delovanju se namreč vseskozi srečujemo z navdihujočimi posamezniki, ki nas vsakič znova presenečajo s talenti, dosežki, voljo in močjo, vsem pa je skupno, verjamejo v Slovenijo. Na Slovenijo jih vežejo emocije, spomini, izkušnje, pripovedi, ki jih bogatijo in jih zato zavestno gojijo. Predvsem pa je za te posameznike značilno, da ne glede na politično-ekonomsko stanje, trenutne razmere doma in po svetu, največkrat na Slovenijo zrejo z optimizmom in veseljem.



Believe in Slovenia je iniciativa, s katero želimo v pozitivni luči predstaviti prijateljstvo med ZDA in Slovenijo. Izpostaviti želimo najboljše v povezavi med nami, predstaviti kje v ZDA ima Slovenija svoje največje prijatelje in »ambasadorje«.



V jedru, srcu združujemo ZDA in Slovenijo.



Believe With Us. Be Love.