sl Slovenščina

Veseli nas, da je interes za sodelovanje v projektu Best of the Best vsako leto večji. Za naziv najboljšega med najboljšimi se letos poteguje kar 28 poslovnih praks iz 23 podjetij, članov AmCham Slovenija.


Izmed vseh prispelih prijav bo posebna komisija AmCham Best Practice Academy, izbrala devet finalnih projektov, po tri iz posameznega sklopa – Inovacija, Motivacija ter Odprtost, ki jih bomo predstavili na treh dogodkih Best of the Best 2017.


Devet letošnjih finalistov bo znanih 30. marca 2017.


Ti se bodo poleg naziva za najboljšega med najboljšimi potegovali tudi za lepe glavne nagrade Best of the Best 2017:


★ vikend paket v New Yorku ali udeležbo na AmCham Poslovni delegaciji v 2018,

★ brezplačno članarino v AmCham Slovenija v letu 2018.


Zmagovalci posameznih sklopov pa skupaj z glavnim zmagovalcem prejmejo:


★ izobraževanje po izboru zmagovalca programa,

★ predstavitev vseh projektov v AmCham Yearbooku 2017/2018,

★ snemanje kratkih predstavitvenih filmov o dobrih praksah.


Veseli nas, da nam je v  Best Practice Academy uspelo združiti izvrstno ekipo vrhunskih strokovnjakov in izjemnih posameznikov, ki bodo izbrali finalne projekte, v nadaljevanju pa v kombinaciji z glasovanjem ključnega poslušalca dogodka in udeležencev, izbirali zmagovalce vsakega posameznega tematskega sklopa.



AmCham Slovenija najboljše poslovne prakse v gospodarstvu izpostavlja, predstavlja in nagrajuje že četrto leto zapored. Izjemni projekti in ideje članov AmCham Slovenija, vodilnih podjetij v Sloveniji, v slovenski gospodarski prostor vnašajo odlične poslovne prakse, ki so plod kreativnosti in inovativnosti zaposlenih. Program Best of the Best je navdih in pomoč pri prenosu pozitivnih poslovnih izkušenj, novih znanj in idej na člane AmCham poslovne skupnosti in širšega gospodarskega okolja.


Namen programa je predstavitev in izpostavitev izjemnega dela zaposlenih v podjetjih, članih AmCham Slovenija ter predstavitev uspešnih zgodb in poslovnih praks, ki so lahko vzor in motivacija za slovensko gospodarstvo.