sl Slovenščina

Hvala, ker ste se nam številni že pridružili! še vedno lahko sodelujete tudi vi – postanite prostovoljec in pripeljite še svoje sodelavce!


Vabimo vas, da se nam pridružite na eni izmed korporativnih prostovoljskih akcij (glejte katalog akcij), ki bodo potekale v okviru projekta »VRAČAMO DRUŽBI – AmCham teden korporativnega prostovoljstva« med 30. septembrom in 4. oktobrom 2013, ki ga pripravljamo s Slovensko filantropijo. Partner projekta je Ameriško veleposlaništvo v Republiki Sloveniji.


Častni pokrovitelj projekta »VRAČAMO DRUŽBI – AmCham teden korporativnega prostovoljstva« je predsednik Republike Slovenije, Njegova Ekscelenca g. Borut Pahor, ki se bo prav tako aktivno udeležil ene izmed prostovoljskih akcij v okviru projekta Vračamo družbi.

Menimo, da je korporativno prostovoljstvo pomemben del družbene odgovornosti podjetij ter hkrati krepitve klime med zaposlenimi. Zaposleni se z udeležbo na korporativni prostovoljski akciji bolje spoznajo, krepijo medsebojne odnose in izboljšajo sodelovanje v timu, saj se medsebojno povežejo in sodelujejo pri drugačnih aktivnostih kot v okviru delovnega mesta. Hkrati pa pomagajo drugim, naredijo dobro delo in prispevajo k skupnosti. Prostovoljstvo krepi vrednote kot so solidarnost, sočutje in humanost ter utrdi občutek lastne vrednosti in osebnega zadovoljstva.

Prostovoljski programi podjetij imajo v razvitem svetu že dolgo tradicijo, saj zagotavljajo trdne vezi z lokalno skupnostjo in prinašajo koristi vsem stranem – zaposlenim, podjetju, neprofitnim organizacijam in lokalni skupnosti. Tudi v Sloveniji v zadnjih letih beležimo vse več korporativnih prostovoljskih akcij, odzivi po tovrstnih akcijah pa so odlični. Prostovoljci se vračajo polni pozitivne energije in lepih občutkov.

Želimo si, da bi bili tudi vaši zaposleni del pozitivne energije, ki se ustvari na korporativnih prostovoljskih akcijah. Oglejte si katalog s cca 80 korporativnimi prostovoljskimi akcijami. Prepričani smo, da boste med tistimi, ki še niso oddane, našli vsaj eno, ki ustreza vašemu podjetju in zaposlenim.

So-organizator: Slovenska filantropija- Združenje za promocijo prostovoljstva

Pokrovitelja: Zavarovalnica Triglav d.d., SAP Slovenija d.o.o.