sl Slovenščina





Vračamo družbi – korporativni dan prostovoljstva, 17. junij 2016



AmCham Slovenija letos četrto leto zapored organizira projekt Vračamo družbi z namenom spodbujanja korporativnega prostovoljstva in družbene odgovornosti podjetij, članov AmCham Slovenija. Projekt tudi letos poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.

Letos smo uvedli nekaj novosti, ter tako projekt še nadgradili. Na različnih prostovoljskih akcijah boste lahko sodelovali z vrsto nevladnih organizacij, ki so podrobnejše predstavljene v katalogu. Poleg tega bo izvedba projekta mogoča skozi celotno leto, glede na dogovor z izbrano organizacijo.


Katalog korporativnih akcij lahko prelistate tukaj.



Ena izmed pomembnih novosti je tudi dogodek Korporativni dan prostovoljstva, ki bo potekal v petek, 17.6.2016, na sedežu Vzgojnega zavoda Planina. Na dogodek ste toplo vabljeni vsi člani AmCham Slovenija skupaj s svojimi družinami.

Vzgojni zavod Planina opravlja javno službo na področju vzgoje in izobraževanja otrok in mladostnikov s čustvenimi in vedenjskimi motnjami ter z lažjo motnjo v duševnem razvoju. V oskrbi imajo nekatere najtežje primere z vedenjskimi motnjami.


Več o Vzgojnem zavodu Planina.



Več o projektu Vračamo družbi.