sl Slovenščina

Vivo catering soustvarja podobo prireditvenega cateringa v mednarodnem okolju že polnih 25 let. Uspeli so združiti visoko profesionalnost kulinarične ponudbe z elementi tržnega pristopa, ki se prilagaja potrebam in željam najzahtevnejših standardov poslovnih in zasebnih naročnikov. Novostim in razvoju stroke vedno postavljajo največje izzive, posledica pa je prepoznavnost oblik na področju prireditvenega cateringa. 

Gostoljubje in raznovrstno kulinariko vsakodnevno razvijajo v dnevni restavraciji Center inovativnih rešitev Vivo D125 na Dunajski cesti 125, v restavraciji v šestem nadstropju Cankarjevega doma z najlepšim razgledom na Ljubljanski grad in kot ponudnik zdrave in lokalne hrane za zaposlene v prostorih Lek Mengeš. Vsem lokacijam je skupno eno, da kuhajo s srcem in strežejo z dušo, kar je slogan Vivo cateringa že od ustanovitve. Inovativni ‘show cookingi’ s pripravo svežih jedi pred gosti so vodilo, da za pripravo zdrave in dobre hrane ne potrebujemo veliko, le ščepec kvalitetnih sestavin in veliko ljubezni.

Izbrane sestavine, osebni pristop z lokalnimi dobavitelji, sveže in sledljivo, trendi dobrega počutja in skrbi zase so del rdeče niti, ki ji sledijo. Ohranjano tradicijo in z modernimi prijemi nudijo doživetje okusa in dogodka samega.

Znanje in kultura cateringa se prenaša tudi na generacije dijakov in študentov v gostinstvu, ki s pomočjo Vivovega štipendijskega sklada dosegajo čudovite rezultate in s tem oblikujejo svet kulinarične odličnosti, namenjene najbolj zahtevnemu gostu. Zavedajo se, da lahko le s soustvarjanjem ohranjajo odličnost v vsakem trenutku, zato so prav zaposleni nepogrešljive Vivove vzhajajoče zvezde. Podjetje je tudi trikratni zmagovalec Zlate niti in snovalec projekta Zaposlitveni izziv.

Nataša Prelog, Vivo Catering

Vir fotografije: Canva