sl Slovenščina

Družba Delo je oktobra izdala nov poslovni tednik in poslovni portal Svet kapitala. Ključne vsebine so povezane z gospodarstvom, financami, upravljanjem podjetij, tehnološkimi trendi in prebojnimi inovacijami.


V Delu so obstoječo mesečno prilogo Svet kapitala vsebinsko nadgradili in preoblikovali v poslovni tednik na 32 straneh, ki je vsak petek priložen časniku Delo. V poslovnem tedniku so predstavljene ekskluzivne zgodbe in intervjuji ter globalne teme, ki so lokalno uporabne. Podane so temeljite in poglobljene analize lokalnih in globalnih ekonomskih pojavov ter posredovane finančne in poslovne informacije za vsakodnevno odločanje.


Hkrati s tednikom je začel delovati nov poslovni portal www.svetkapitala.si, namenjen sodobnim poslovnežem, menedžerjem in mladim profesionalcem. Spletni portal je zasnovan minimalistično z izpostavljenimi naslovi, privlačnimi fotografijami in infografičnimi prikazi. Vključuje interaktivne spletne elemente, borzne tečajnice, valute.


Portal sledi logiki »mobile first« in je prilagodljiv na vse naprave, saj vse več uporabnikov bere in išče informacije na spletu s pomočjo svojih mobilnikov. Vsebuje poslovne, finančne in gospodarske novice in nasvete in predstavlja prebojne inovacije, tehnološke novosti in digitalne smernice. Podaja karierna priporočila strokovnjakov in karierne priložnosti na trgu ter predstavlja nepremičninski trg z izbranimi ponudbami. Zajema ekološke in družbeno odgovorne tematike in predstavlja smernice sodobnega življenjskega sloga.


Poslovni tednik Svet kapitala pa je mogoče tudi samostojno naročiti. Do konca tega leta vam ponujajo tudi poseben akcijski popust do kar 30 % za letno naročnino. Več informacij na 080 11 99 ali narocnine@delo.si.


             


                    Tiskana različica                                                            Spletna stran


Vstopite v Svet kapitala TUKAJ.