sl Slovenščina

V današnjem svetu nas mora združevati tudi želja po dvigu standardov in praks poštenega in etičnega poslovanja ter sledenje trendom, ki vplivajo na naše organizacije in naš profesionalni razvoj.


Zato je AmCham Slovenija ponosni partner že 3. Konference o skladnosti in etiki poslovanja, ki jo organizirata EISEP – Evropski institut za skladnost in etiko poslovanja ter UN Global Compact Slovenija. Na konferenci boste lahko izvedeli, katere so dobre prakse celovitega upravljanja s tveganji ter se seznanili z metodami in pripomočki upravljanja s tveganji. S številnimi slovenskimi in tujimi strokovnjaki boste imeli priložnosti razpravljati tudi o poslovni etiki in varstvu podatkov ter tveganjih za skladnost. 


Konferenca je namenjena predvsem članom upravljalnih organov in managerjem, ki nosijo odgovornost za poslovanje organizacije, regulatorjem in drugim nadzornim organom, ki nadzorujejo podjetja in njihovo zakonito delovanje, strokovnjakom za skladnost poslovanja, ki v organizacijah vzpostavljajo in vodijo program skladnosti poslovanja, strokovnjakom s področja notranje revizije, strokovnjakom s področja družbene odgovornosti ter pravnikom, odvetnikom in drugim zainteresiranim strokovnjakom, ki se ukvarjajo s skladnostjo in etiko. 


Tudi letos se bodo konference udeležili uveljavljeni strokovnjaki ter zanimive osebnosti iz Slovenije in tujine. Med govorci bodo Robert J. Bond, Partner pri Bristows LLP iz Velike Britanije, Sally March, Drummond March Ltd. iz Velike Britanije, Guillermo Iribarren iz španskega Impact on Integrity, prof. dr. Danica Purg, predsednica Slovenskega društva ZN za trajnostni razvoj in direktorica IEDC-Poslovne šole Bled, Ksenija Butenko Černe, direktorica pravnih zadev, vodja skladnosti poslovanja za srednjo in vzhodno Evropo in članica uprave Lek d.d. & Sandoz d.d., Tomaž Vesel, predsednik Računskega sodišča RS in neodvisni predsednik FIFA’s Audit and Compliance Committee, Rok Praprotnik, direktor Centra za skladnost poslovanja in krepitev integritete v NLB, Gregor Strehovec, svetovalec za skladnost poslovanja pri SKB, Andrijana Bergant, predsednica EISEP, ter Annie Reisinger, pridružena profesorica na Evropski pravni fakulteti in svetovalka EISEP.

 

Program konference je na voljo TUKAJ. Več podrobnosti in REGISTRACIJA je na voljo na spletni strani EISEP


Člani AmCham Slovenija imajo pri kotizaciji 15 % popusta.