sl Slovenščina

Tokratno srečanje AmCham Young Leaders Club je potekalo v znamenju Čustvene inteligence in intuicije. Kaj sploh je čustvena inteligenca, kako jo razvijamo, zakaj je tako pomembna in zakaj noben uspešen poslovni lider ne more brez nje?… Na ta in mnoga druga vprašanja se je razgovorila vedno izvrstna Liljana Cvjetičanin, dipl. psih., kinetik in grafolog, strokovnjakinja z več kot 25 leti izkušenj na področju preučevanja posameznika- človekovega notranjega delovanja, njegovega odzivanja na zunanje dejavnike, na vplive okolja in stresne situacije vsakodnevnega življenja.

Mladi liderji so skupaj s predavateljico raziskovali pomen intuicije, ki se razodeva kot odziv na vhodne informacije, raziskovali štiri osnovne vedenjske tipe in praktično teorijo temperamentov… Veliko uporabnih vaj t.i. trening za 21. stoletje, kako razvijati obe možganski hemisferi, kako poslušati in razumeti »prilagodljivo nezavedno«, kako prepoznati lastne simbole, se na njih odzivati in se jim prepustiti, ob tema pa še »hitra šola« neverbalne govorice kot si je marsikdo ne predstavlja. Predvsem pa veliko življenja in navdušenja nad odkrivanjem sebe in okolja v katerega smo vpeti.

Bistvo celega predavanja je bilo usmerjeno v uporabo intuitivnih tehnik in čustvene inteligence za izboljšanje komunikacije s sodelavci in strankami, prodajo, vodenje- veščine, ki bodo mladim liderjem prišli še kako prav. S tem so se strinjali vsi.

Sponzorji: