sl Slovenščina

12. maja 2018 se bo zgodil najbolj igriv in vesel družabni dogodek v Sloveniji. Ko se bomo vsi skupaj odpravili na igrišča, travnike, ob potoke in reke ter na številna druga prizorišča, kjer se bomo podružili v sproščenem in prijateljskem vzdušju ter se predvsem igrali. 


AmCham Slovenija je ponosni podpornik projekta "Slovenija se igra", prostovoljnega projekta, katerega rdeča nit je igra, medsosedsko druženje in povezovanje. Fuzbal, gumitvist, badminton, metanje frizbija, stare igre, … pa smeh in vriskanje otrok, obujanje spominov odraslih, strastne debate, peka na žaru, gospodinje bodo skuhale kavice in spekle pecivo. To bo nepozaben dan optimizma, veselja in igrive svobode! 


Zbrali se bomo na številnih dogodkih po celi Sloveniji na isti dan, v soboto, 12. maja 2018. Dogodki se bodo odvijali na ulicah, v vaseh, naseljih in mestih. Dogodke bodo organizirali lokalni ambasadorji projekta in lokalni prebivalci. Projektu "Slovenija se igra" se je pridružilo že več kot 170 ambasadorjev in 13 znanih Slovencev, častni pokrovitelj projekta pa je predsednik Republike Slovenije Borut Pahor.


Kje se boste lahko dogodku pridružili v vaši bližini, lahko preverite na www.slovenijaseigra.si. Pridružite se, igrajmo se skupaj!