sl Slovenščina

Strojno učenje bo za podjetja postalo nova realnost, tehnologija 'blockchain' oz. veriženja podatkovnih blokov ima potencial postati internet vrednosti, internet stvari pa bo na novo postavil vrednostne verige industrijskih poslovnih procesov. 


To so izzivi digitalne ekonomije v današnjem času, na katere se bomo morali odzvati vsi, podjetja pa se morajo danes bolj kot kdajkoli prej zavedati rešitev, tehnologij in inovacij, ki so jim na voljo. Prave vsebine za prave odgovore bo ponudil SAP NOW Slovenija, vrhunski dogodek o tehnoloških inovacijah, ki bo potekal 12. junija 2018 na Brdu pri Kranju


Gre za brezplačni strokovni dogodek, ki je naslednik uveljavljenega SAP Foruma. V prenovljenem formatu in s pomočjo izjemnih strokovnjakov in navdihujočih primerov obljublja vrhunske vsebine pod okriljem osrednje teme 'Intelligent Enterprise'. Osrednji govorec na dogodku bo Jeremy White, izvršni urednik vplivne revije o tehnologijah in trendih Wired! SAP NOW Slovenija 2018 je več kot koristen vpogled v rešitve, tehnologije in inovacije, ki so vam na voljo za konkurenčnost v digitalni realnosti jutrišnjega dne.


AmCham Slovenija je ponosni partner SAP NOW Slovenija in vas vabi, da se pridružite vrhunskemu dogodku ter izkoristite priložnost za mreženje in nove poslovne priložnosti. 


Več informacij o dogodku dobite TUKAJ