sl Slovenščina

Ready4DFuture Task Force s praktičnimi primeri odkriva in spoznava priložnosti in izzive najpomembnejših tehnologij, ki so ključne za delovanje podjetij in prihodnost.


 »Most of the world will make desicions by either guessing or using their gut. They will be either lucky or wrong.« [Suhail Doshi]


Tokrat v središču AI. Umetno inteligenco danes dojemamo kot konkurenčno prednost podjetij, čez 5 let pa bo nujna za preživetje. Če želimo tekmovati v tej tekmi, moramo zelo pospešiti. Okno priložnosti je odprto. Smo pripravljeni na prihodnost?


V  Sloveniji imamo podjetja, ki imajo ambicijo postati številka 1 v svetovnem merilu na področju AI. Aktivna debata kako do konkurenčne prednosti v vašem podjetju z umetno inteligenco bo potekala z enim od njih – s predstavniki razvojnega podjetja Crea Pro.


Dogodek je namenjen članom skupine Ready4DFuture. V kolikor bi se želeli skupini pridružiti ali vas udeležba na dogodku zanima, prosimo kontaktirajte koordinatorko Ready4DFuture Task Force Nino Marinšek na nina.marinsek@amcham.si.