sl Slovenščina

Tudi leto 2019 bo za slovensko poslovno skupnost polno navdiha. AmCham komisija je zaključila z ocenjevanjem 36 prijavljenih poslovnih praks in v vsakem tematskem sklopu – Inovativnost, Motivacija in Povezovanje – izbrala 3 finaliste.

 

Med finalisti v sklopu Inovativnost so:

    • Agitavit Solutions in Javno podjetje komunala Brežice; S pametnimi odpadki korak k čistejšemu okolju,
    • BTC; BTC Living Lab – City As a Lab,
    • Bajda, Bajda-Ultra Vergin.

V sklopu Motivacija so se v finale uvrstili:

    • Agilcon; Srce Agilcona,
    • Droga Kolinska, Atlantic Grupa; Prediktivna analitika pri zadrževanju zaposlenih,
    • POINT OUT; POINT OUT KnowledgeForGrowth.

V sklopu Povezovanje pa se nam bodo predstavili:

    • Competo; Competo HR hekaton in skupnost “Future of Work”,
    • Danfoss Trata in Petrol; Slovenija, povezana v energetiki: izložba globalnih trendov,
    • Lek, član skupine Sandoz; Znanost za Lek.

 

Vsi trije finalisti v vsakem sklopu se bodo širši poslovni javnosti predstavili na treh dogodkih, vezanih na posamezen tematski sklop. Na prvem letošnjem dogodku Best of the Best se nam bodo tako predstavile najboljše 3 poslovne prakse iz sklopa Inovativnost . Dogodek bo potekal v sredo, 10. aprila, med 15.00 in 16.30 uro v Centru inovativnega podjetništva (NLB).

Hvala vsem, ki ste na letošnji razpis prijavili svoje poslovne prakse! Vi ste navdih, ki je potreben za prenos izjemnih poslovnih izkušenj, novih znanj in inovativnih idej na člane poslovne skupnosti AmCham Slovenija ter širšega gospodarskega okolja.

Best of the Best

Izjemni projekti in najboljše poslovne prakse v slovenski poslovni prostor vnašajo nova znanja, pristope, izdelke, procese in poslovne modele na inovativen način. S svojo kreativnostjo in energijo ne motivirajo le zaposlenih v podjetjih, temveč celotno poslovno skupnost, s povezovanjem, sodelovanjem in zaupanjem pa širijo znanje, izkušnje ter optimizem. V AmCham Slovenija jih zato s ponosom izpostavljamo, predstavljamo in nagrajujemo. Program Best of the Best smo oblikovali kot vodilo, navdih in pomoč pri prenosu novih znanj in pozitivnih poslovnih izkušenj.

Inovativnost, Motivacija in Povezovanje so trije sklopi, zasnovani kot osnovna tematska izhodišča. Podjetja v slovenski poslovni skupnosti svoje izjemne poslovne prakse prijavijo na razpis, nato pa AmCham Best Practice Academy, posvetovalno telo AmCham Slovenija, skupina izjemnih posameznikov in glasnikov dobrih poslovnih praks, izbere 9 finalistov, po tri v vsakem sklopu, ki se predstavijo širši poslovni skupnosti. Zmagovalci posameznega sklopa postanejo superfinalisti in se potegujejo za naziv najboljšega med najboljšimi, Best of the Best. Zmagovalca razglasimo na končnem dogodku in mu poleg laskavega naziva najboljšega med najboljšimi podelimo tudi edinstveno nagrado.

Več o projektu Best of the Best si preberite TUKAJ.