sl Slovenščina

Ponosni smo, da v juniju 2013 začenjamo z že 4. generacijo AmCham Young ProfessionalsTM. Program je namenjen perspektivnim, aktivnim posameznikom med 25 in 33 letom, ki imajo izrazit vodstveni potencial, visoka etična načela, se želijo razvijati osebnostno in profesionalno ter se zavedajo pomena komunikacije, mreženja… Odlikujejo jih široki nazori, angažiranost, vztrajnost, predvsem pa želja po pridobivanju novega znanja, izkušenj ter nadgrajevanju lastnih veščin in kompetenc.

Do sedaj je program obiskovalo že več kot 270 mladih potencialnih vodij, pri katerih smo s programom interaktivnih delavnic, usposabljanj, predavanj, srečanj z vrhunskimi poslovnimi vodji, ekskurzijami, mreženjem itd. še dodatno razvijali in krepili njihove značilnosti, ki jih pri Young Professionals-i pričakujemo in iščemo: odgovornost, ambicioznost, komunikativnost, ustvarjalnost, integriteta, angažiranost, strokovnost, družbena odgovornost, motiviranost, vizionarstvo, empatija, načelnost. S programom želimo mladim potencialom nuditi vrhunsko mreženje, nove poslovne vezi, druženje, odprto diskusijo, deljenje dobrih praks, razvoj t.i. soft skills… predvsem pa izziv za izhod iz cone udobja. Razvijamo vlogo vzornikov in mlade člane vključujemo v AmCham Slovenija poslovno okolje.

Verjamemo, da bo tudi nova generacija Young Professionals polna energije izrednih posameznikov. V vsako generacijo kandidate predlagajo vodje podjetjih, ki v mladem kadru strokovnjakov prepoznajo vodstvene potenciale, zaradi česar jim želijo omogočiti profesionalni/osebnostni razvoj in poslovno mrežo, tudi v okviru našega programa. Zavedajo se, da z odgovornim razvojem zaposlenih skrbijo za razvoj podjetja ter nenazadnje družbe kot celote. Člani AmCham-a Slovenija lahko svoje perspektivne mlade strokovnjake v program prijavijo brezplačno.

Zahvaljujemo se patronom in partnerjem programa AmCham Young ProfessionalsTM, da mladim omogočajo program osebnega in strokovnega razvoja, ki v poslovno okolje prinaša pozitivno energijo in prave vrednote.

Patroni: ABBOTT LABORATORIES d.o.o., DINERS CLUB SLO d.o.o., MICROSOFT d.o.o., S&T SLOVENIJA d.d, RIKO d.o.o., CISCO SYSTEMS, MERCK SHARP & DOHME, GENERALI ZAVAROVALNICA d.d, CELGENE INTERNATIONAL, GOODYEAR DUNLOP SAVA TIRES d.o.o., AVIAT storitveno podjetje d.o.o.

Partnerji: DELO d.d., EKONOMSKA FAKULTETA V LJUBLJANI