sl Slovenščina

Ljubljana, 19. januar 2017. S pomočjo osebnega mojstrstva in malo prakse se lahko naučite prepoznati osnovne strahove, ki vplivajo na vaš poslovni razvoj in kakovost vsakdanjega življenja. Kar nas motivira, predstavlja naše vrednote. S poznavanjem naših strahov boste spoznali vrednote, ki so v ozadju določenega vedenja in odločitev.


Trije osnovi strahovi s katerimi se soočamo v življenju so:


   "Nimam dovolj" — vodi do potrebe po moči, oblasti, glamurja, iskanju statusa.

   "Nisem dovolj ljubljen ne ceni dovolj" — pripelje do ljubosumja, manipulacije, diskriminacije,

    obtoževanja.

   "Nisem dovolj vreden" — vodi v nadzor, korupcijo, dominanco, opreznost.


Kakšni so bili vaši vtisi?


AmCham Young Leaders Club je mreža izjemnih mladih liderjev, ki želijo rasti, tako osebno kot profesionalno. Omogoča mi, da se povezujem z drugimi podobno mislečimi posamezniki. Tema prvega dogodke je bila o opolnomočenju samega sebe in premagovanju naših strahov, zato, da lahko postanemo najboljša različica sebe. Po mojem mnenju je to zagotovo ena od najpomembnejših tem v današnjem poslovnem svetu; zlasti za mlade voditelje.


Sabina Đuvelek, Zavod Ypsilon


Teja je bila zelo prepričljiva in verodostojna. Informacije, znanje in strast, ki jo je delila z nami, je treba vključiti v program osnovnošolskih programov in v starševski vsakdan.  Coaching in njene vrednote so zelo pomembne pri iskanju notranje vrednosti in motivacije za lastno rast. Zelo mi je bilo všeč! 


Tamara Zalar, Tajfun d.o.o.