sl Slovenščina

Poslovni tek trojk je dobrodelna prireditev za vse, ki jih poleg posla navdušuje tudi šport. Je odlicna kombinacija tekaško-poslovnega druženja, kjer šteje tudi dober namen. Gre za druženje in tekmovanje zaposlenih v podjetjih, ki veliko pozornosti namenjajo aktivnemu načinu življenja tudi izven posla.

Namenjen je ekipam vseh pravnih oseb v Sloveniji in podjetj iz tujine. Tekaško ekipo podjetja sestavijo trije zaposleni, ki v štafetnem slogu odtečejo vsak svoj krog okrog edinega slovenskega naravnega otočka. Razdalja je ravno pravšnja, da jo lahko preteče prav vsak. Bistvo je ekipni duh, kjer vsak član ekipe da vse od sebe za svojo ekipo. Udeleženci tako krepijo ime oz. blagovno znamko podjetja, kjer so zaposleni, obenem pa je dogodek odlična priložnost za povezovanje med sodelavci in mreženje, bodisi pri teku ali ob druženju, ki sledi tekaški prireditvi.

Prireditev se ponaša tudi s humanitarno noto – vsak pretecen krog prispeva 13€ v dobrodelni sklad dogodka, ki bo tokrat namenjen uresničevanju ciljev varovancev CUDV z motnjami v razvoju.

Prijave so možne preko spletne strani dogodka, kjer najdete tudi vse informacije. število ekip je omejeno, zato se prijavite pravočasno, saj je dogodek vsako leto zaseden.

Spletna stran: www.tektrojk.si | www.businessrun.si