sl Slovenščina

Na prvem dogodku Poslovni lider in poslovna liderka leta smo spoznali prvi par z zmagovalnega odra slovenskega poslovnega liderstva, Majo Mikek in dr. Jadrana Lenarčiča.

V izjemnem pogovoru sta nam Maja Mikek in dr. Jadran Lenarčič povedala, kdo sta, kaj ju je v življenju izoblikovalo in kaj sta se na dosedanji poti naučila. “Mene imajo ljudje za razumnega, pa to nisem, ker se naslanjam na svojo intuicijo in domišljijo,” je povedal dr. Jadran Lenarčič. Maja Mikek pa nam je zaupala: “Sem optimistka in verjamem v dobro v ljudeh, vsem pa bi želela, da imate odprto srce“.

 

Oglejte si dogodek:

Maja Mikek in dr. Jadran Lenarčič sta dva izmed šestih izjemnih liderjev in liderk, ki jim je AmCham Business Leaders Club na poziv mladih iz platforme YOUng podelil priznanje za poslovnega liderja in liderko leta. Poleg Mikekove in Lenarčiča so priznanje prejeli še Lucija Živa Sajevec, Ana Roš, Aleksander Čeferin in dr. Jure Knez. Priznanje so prejeli za leto, ki prihaja, na zaključnem dogodku decembra pa bomo želeli pa bomo njihovo zavezo, kaj bodo naredili za mlade.