sl Slovenščina

Člani AmCham Leaders Club smo z zbiranjem pripomočkov, hrane in sredstev pomagali mačjim prijateljem. Po preučitvi stanja v zavetiščih in komunikaciji s posameznimi zavetišči, smo se odločili, da pomagamo zavetišču za mačke Mačji dol. Ustanovili so ga prostovoljci društva Žverca, ki že vrsto let pomagajo pri delovanju zavetišča in skrbijo za najdene živali do oddaje v nove domove. Monika, ki zavetišče vodi, je res s srcem v zavetišču in s pomočjo prostovoljcev skrbi za dobro bivanje mačk.

V enotedenski akciji zbiranja sredstev in hrane smo uspeli pridobiti tako finančna sredstva kot 40 kg hrane, kar bo v veliko pomoč 40 mačkam, ki jih trenutno gostijo v zavetišču, vse od mladičev do 3 leta starih. Vse mačke, ki jih najdejo, oskrbijo, nahranijo, cepijo in poskrbijo za njih, kar je razvidno tudi iz fotografij in vzdušja ob sami predaji zbranih sredstev in hrane.

Mačke pa v zavetišču tudi oddajajo, saj jim želijo najti topel dom. Zato vabljeni, da jih sprejmete tudi v svoj dom, če si želite novega mačjega prijatelja.

Zavetišču pa lahko pomagate tudi tako, da jim namenite 0,5% dohodnine, več informacij tukaj.

Veseli smo, da smo mačkam polepšali dan, tako kot tudi one nam ko so veselo predle ob našem obisku.

Iskrena hvala vsem, ki ste donirali,

Dobrodelne Žverce