sl Slovenščina

19. junij 2014, Antiq Palace Hotel, Ljubljana

Poživljujoče popoldne v družbi najboljših! Ponosni smo na vse izbrane in predstavljene poslovne prakse/projekte naših članov!

Tudi na drugem iz sklopa treh dogodkov najboljših poslovnih praks, tematsko vezanih na INOVACIJE, MOTIVACIJE in ODPRTOST, s katerimi obeležujemo 15 let delovanja AmCham Slovenija v sodelovanju z našimi člani, je bilo predstavljenih 5 odličnih poslovnih praks članov v kategoriji MOTIVACIJA.



Predstavili so se:



Win4Youth, Adecco – Viviana Žorž, vodja marketinga in odnosov z javnostmi

MojeZdravoDelo, MojeDelo.com – Zoran Savin, direktor in Maja Radišek

Al Gore al’dole, samo ne z liftom, Taktik – Matjaž Klipšteter, direktor

Mladi upi, Zavarovalnica Triglav – Vojka Novak, strokovnjakinja za upravljanje blagovne znamke

Obljuba Sloveniji, Zavod Ypsilon – Tjaša Sobočan, vodja projekta



Tudi tokrat je bila izbira najboljše poslovne prakse težka, saj so bili vsi predstavljeni projekti zares izvrstni. Publiko, komisijo in častno gostjo Agato Jakončič, direktorico Merck Sharp & Dohme za regijo Balkan, je najbolj prepričal projekt Mladi upi, Zavarovalnice Triglav, ki se bo novembra na AmCham praznovanju ob 15. letnici skupaj še z dvema finalistoma iz kategorij Inovativnost in Odprtost potegoval za naziv Best of the Best in privlačno nagrado!



Zahvaljujemo se vsem sodelujočim ter iskreno čestitamo finalistu Zavarovalnici Triglav – Mladi upi! Veselimo se prihodnjega srečanja v kategoriji ODPRTOST v mesecu septembru!



Galerija fotografij na AmCham Facebook strani.