sl Slovenščina

19. junij 2014, Antiq Palace Hotel, Ljubljana

Poživljujoče popoldne v družbi najboljših! Ponosni smo na vse izbrane in predstavljene poslovne prakse/projekte naših članov!

Tudi na drugem iz sklopa treh dogodkov najboljših poslovnih praks, tematsko vezanih na INOVACIJE, MOTIVACIJE in ODPRTOST, s katerimi obeležujemo 15 let delovanja AmCham Slovenija v sodelovanju z našimi člani, je bilo predstavljenih 5 odličnih poslovnih praks članov v kategoriji MOTIVACIJA.Predstavili so se:Win4Youth, Adecco – Viviana Žorž, vodja marketinga in odnosov z javnostmi

MojeZdravoDelo, MojeDelo.com – Zoran Savin, direktor in Maja Radišek

Al Gore al’dole, samo ne z liftom, Taktik – Matjaž Klipšteter, direktor

Mladi upi, Zavarovalnica Triglav – Vojka Novak, strokovnjakinja za upravljanje blagovne znamke

Obljuba Sloveniji, Zavod Ypsilon – Tjaša Sobočan, vodja projektaTudi tokrat je bila izbira najboljše poslovne prakse težka, saj so bili vsi predstavljeni projekti zares izvrstni. Publiko, komisijo in častno gostjo Agato Jakončič, direktorico Merck Sharp & Dohme za regijo Balkan, je najbolj prepričal projekt Mladi upi, Zavarovalnice Triglav, ki se bo novembra na AmCham praznovanju ob 15. letnici skupaj še z dvema finalistoma iz kategorij Inovativnost in Odprtost potegoval za naziv Best of the Best in privlačno nagrado!Zahvaljujemo se vsem sodelujočim ter iskreno čestitamo finalistu Zavarovalnici Triglav – Mladi upi! Veselimo se prihodnjega srečanja v kategoriji ODPRTOST v mesecu septembru!Galerija fotografij na AmCham Facebook strani.