sl Slovenščina

Nina Klemenčič, Dajana Janjatović, Milan Grašič, Tjaša Smrdel in Maja Šipek. Pet posameznikov, ki izstopajo in poosebljajo vrednote liderjev naslednje generacije, ki s široko odprtimi očmi za svet okoli sebe v delu vidijo ustvarjanje in v skupnostih vidijo moč.

V petek smo po dogodku Business Speed Dating dobili pet superfinalistov 11. generacije AmCham Young Professionals. Štiri dekleta in en fant so najbolj prepričali komisijo, da imajo tisto nekaj, zaradi česar izstopajo iz povprečja in kar jih dela liderke in liderje naslednje generacije. Spoznajte jih:

Nina Klemenčič, Celtra

Dajana Janjatović, Odvetniška pisarna Rogl

Milan Grašič, Knauf Insulation

Tjaša Smrdel, LanguageSitter

Maja Šipek, Odvetniška pisarna CMS REICH-ROHRWIG HAINZ

Komisijo za Business Speed Dating so sestavljali Matej Potokar, Emma in predsednik sveta AmCham Young, Ajša Vodnik, AmCham Slovenija in AmChams in Europe, Tomaž Berločnik, Avantcar, Nataša Luša, DELO, Vanja Hrovat, Generali zavarovalnica, Tomaž Lanišek, Mestna občina Kranj in prvi podpredsednik AmCham Slovenija, Nevenka Črešnar Pergar, NP Consulting, Tanja Subotič, Pivovarna Laško Union, Andrej Ivanc, RIKO, in Karmen Pangos, ŽITO. V peterici so prepoznali vrhunski potencial in jih uvrstili med superfinaliste 11. generacije AmCham Young Professionals.

AmCham top potencial leta 2021 bomo zbrali na prireditvi, ki bo potekala v torek, 15. junija 2021, zvečer.