sl Slovenščina

Partnerstvo za spremembe, nacionalna platforma sodelovanja, znova na široko odpira vrata in išče nove izzive in nove priložnosti za sodelovanje za boljši jutri. Vabimo vas, da se nam v 8. krogu pridružite vsi, ki imate željo spreminjati družbo in poslovno okolje na bolje in verjamete v moč sodelovanja in povezovanja.

V zadnjih dveh letih smo, tudi zaradi pandemije, ki je zajela ves svet, še bolj ozavestili, kako pomembni so sodelovanje, prilagodljivost in odzivnost na spremembe. A v Partnerstvu za spremembe se tega zavedamo od samega začetka, saj se povezujemo z različnimi deležniki v družbi in kot nacionalna platforma sodelovanja premikamo meje in delamo naša življenjska in delovna okolja boljša. Ponosni smo na vse dosedanje izzivalce, njihovo drznost in dosežene rezultate.

Tudi letos nadaljujemo v 8. krogu in še vedno Sodelujemo. Ker je za spremembe in uspehe v družbi nujno potrebno sodelovanje, izmenjava znanj in odprt dialog. Ker lahko samo skupaj spremenimo svet na bolje. Vabimo vas, da se nam na tej poti pridružite.

Letos uvajamo novost in k sodelovanju vabimo tudi podjetja. Sodeluje lahko tako vsaka organizacija (gospodarska združenja, občine, nevladne organizacije, javni zavodi, zasebni zavodi, ustanove, organi javne uprave, izobraževalne in znanstvene inštitucije, …) ali skupina najmanj 3 podjetij, ki verjamejo v odgovornost, inovativnost in sodelovanje ter imajo idejo, kako naša življenja, družbo in poslovno okolje narediti še boljše.

Verjamemo, da ima vsakdo od nas predlog ali dva, kaj bi še lahko izboljšali v naši družbi oziroma poslovnem okolju, zato premislite, najdite svoj izziv in ga do 20. oktobra 2021 prijavite na natečaj.

Sodelujemo.