sl Slovenščina

8. srečanje AmCham Young ProfessionalsTM


Ljubljana, 22. marec, 2016



Ko odpuščaš, se moraš zavedati, da so takrat ljudje v stiski in te v tistem trenutku najbolj potrebujejo. Zato je pomembna odprta in iskrena komunikacija, saj z lažmi samega sebe ponižuješ, ne nasprotnika.


Nina Marcelan, komercialno/kadrovska svetovalka, FMG GROUP


G. Balažič me je navdušil s svojo mirnostjo in predanostjo. Ni iskal izgovorov ter pri tem poudaril, da ni razlike v tem, če verjameš, da je nekaj moč narediti oz. da nečesa ni moč narediti. V obeh primerih imaš prav, zato je tvoja perspektiva tista, ki bo odločila, kaj bo narejeno.


Blaž Klinar, Vodja službe za strategijo in razvoj, NLB Vita


G. Toni Balažič me je presenetil s svojo pristnostjo in iskrenostjo. Upam, da bom s srečanja odnesla predvsem misel na to, da moraš verjeti, da bi zmogel in da si je pri podrejanju drugim potrebno postaviti meje: zakonske, kje postaviti mejo z družino in do kje podrejati svoj jaz. Ključno je obdržati svojo hrbtenico in distanco med sabo in podjetjem.


Mateja Jakopin, Manager, Deloitte


Najbolj me je fascinirala povezava med sproščenostjo in profesionalnostjo. Čutiti je bilo iskrenost in pripravljenost. Bilo mi je v užitek in na prvi vtis lahko rečem le, da verjamem da mora biti delo v timu g. Tonija res pozitivna izkušnja.


Mitja Zorko, Partner, Optiprint