sl Slovenščina

AmCham Slovenija je ponosni partner 3. konference NetPRO, največje poslovne networking konference v Sloveniji. Cilj konference je povezati poslovneže, podjetnike, managerje iz različnih sfer gospodarstva z namenom ustvarjanja novih poslovnih sinergij tako v Sloveniji kot mednarodno. Konferenca je namenjena vsem podjetniškim skupinam, malim, srednjim in velikim podjetjem. 


Na konferenci, ki bo 20. oktobra 2017 v Hotelu Lev, bodo potekala vsebinsko zanimiva in poučna predavanja s primeri dobrih poslovnih in podjetniških praks, gostje konference pa bodo domači in mednarodno priznani govorci, managerji in podjetniki. Organizirana bodo mreženja in poslovna matchmaking vozlišča, mogoče bo sistematično izmenjavanje vizitk in spoznavanje novih poslovnih partnerjev, poleg tega pa bo potekal še mini podjetniški sejem. 


Organizatorji konference so za vse udeležence pripravili tudi brezplačno pravno svetovanje in možnost osebnega srečanja z odvetniki v okviru mreženjskih vozlišč.



Člani AmCham Slovenija imate 30% popust pri kotizaciji. Na spletni prijavnici označite "naročnik bizi.si" ter v komentar zapišete "član AmCham". 


Več o konferenci si lahko preberete na spletni strani.