sl Slovenščina

Na letošnjem teniškem turnirju A1 AmCham Open sta zmago in bogate nagrade odnesla Manca Kunavar, MK Svetovanje, in Rok Pogačnik, Srednja šola za oblikovanje in fotografijo. V finalu sta premagala Blaža Jakiča iz Triglav Osiguranja in Dražena Malbašića iz AmCham Hrvaška.

Na teniškem igrišču Gibi Šport v Klečah se je v četrtek, 26. avgusta 2021, odvijal teniški turnir A1 AmCham Open, kjer smo združili šport in posel. V prijetni družbi številnih navijačev se je v turnirju pomerilo 25 igralcev, ki so na igriščih pokazali izjemno igro in športni duh. Igrali so po pravilih “šampanjec” turnirja, kjer smo pare v prvih kolih vsakič znova izžrebali, od polfinala dalje pa so bili pari stalni. V finalu sta se pomerila dvojica Manca Kunavar, MK Svetovanje, in Rok Pogačnik, Srednja šola za oblikovanje in fotografijo, ter dvojica Blaž Jakič, Triglav Osiguranje, in Dražen Malbašić, AmCham Hrvaška. V napetem boju sta bila na koncu boljša Kunavarjeva in Pogačnik, oba para pa sta na koncu dobila tudi bogate nagrade.

Pestro dogajanje je bilo tudi ob igriščih, kjer so se družili gledalci in navijači, izkoristili čas za klepet in stiskali pesti za svoje favorite.

Posebna zahvala gre našim partnerjem in sponzorjem, glavnemu partnerju in pokrovitelju A1 Slovenija, pokrovitelju glavnih nagrad Intersportu in pokrovitelju, Odvetniški pisarni Kavčič, Bračun in partnerji.