sl Slovenščina

Na prvem teniškem turnirju Mercedes-Benz AmCham Open smo združili šport, posel in zabavo. Prvo mesto in tako karto za ogled U.S. Opna v New Yorku ter letalsko karto do New Yorka sta osvojila Simon Bračun iz Odvetniške družbe Kavčič, Bračun in partnerji in Uroš Pivk, Terasa d.o.o., ki sta v napetem finalnem obračunu premagala Klemna Jazbiča, Johnson&Johnson, in Rajka Grzina, Salesianer Miettex Periteks.

 

Na teniškem igrišču Gibi Šport v Klečah se je v četrtek, 14. junija 2018, odvijal prvi Mecedes-Benz AmCham Open. V prijetni družbi številnih navijačev se je za zmago pomerilo 34 igralcev, ki so na igriščih pokazali izjemno igro in pravo požrtvovalnost. Igrali so po pravilih "šampanjec" turnirja, kjer smo pare v prvih kolih vsakič znova izžrebali, od polfinala dalje pa so bili pari stalni. V finalu sta se pomerila dvojica Simon Bračun in Uroš Pivk ter dvojica Klemen Jazbič in Rajko Grzin. V napetem boju sta bila na koncu boljša Bračun in Pivk, sta za nagrado dobila dnevno vstopnico za ogled U.S. Opna v New Yorku in povratno letalsko karto med Ljubljano in New Yorkom, ki jo je podarila turistična agencija Airpass. Partner dogodka, Mercedes-Benz, je zmagovalcema podaril luksuzni vikend paket z Mercedesom S, managerskim avtom leta 2018.




Pestro dogajanje je bilo tudi ob igriščih, kjer so številni navijači stiskali pesti za svoje favorite, se družili in si ogledali tudi uvodno tekmo svetovnega prvenstva v nogometu med Rusijo in Savdsko Arabijo. 

 

Ker nam je bilo včeraj tako prijetno, smo se odločili, da bo teniški turnir AmCham Open postal tradicionalen, tako da se vidimo spet prihodnje leto!

 

Posebna zahvala gre našim partnerjem in sponzorjem, glavnemu pokrovitelju Mercedes-Benz, pokroviteljem Generali zavarovalnica, IBM in Airpass, ter partnerjem Mars, Brown Forman in Petrol.


Fotografije z dogodka si lahko ogledate na naši Facebook strani.