sl Slovenščina

Mednarodna konferenca FEEL2013 (Future Ethical Effective Leadership) je dogodek, posvečen voditeljstvu prihodnosti, v okviru katerega AmCham Slovenija pripravlja Poslovni zajtrk s posebno gostjo Liso Stewart (ZDA), direktorica raziskovalnega centra Initiative for Business in Society, Poslovna šola Darden School of Business, Univerza v Virginiji, Charlottesville, ZDA.

Znašli smo se v prehodnem obdobju, v katerem pravila iz preteklih desetletij ne veljajo več, smernice za prihodnost pa še niso postavljene. Kako naprej? Na čem naj gradimo? Kam naj se usmerimo? Pridružite se nam, prepričani smo, da bomo skupaj našli odgovore na tovrstna vprašanja!

Namen mednarodne konference FEEL 2013 je ozaveščanje vizije voditeljstva prihodnosti z orisom (a) etičnega voditelja, ki ga usmerjajo osebne vrednote, (b) etičnega voditelja, ki upošteva in spreminja vrednote kulturnega okolja, v katerem deluje organizacija, (c) etičnega voditelja, ki ustvarja sproščeno organizacijsko klimo za ustvarjalno delo sodelavcev s povezovalnim voditeljstvom, (d) etičnega voditelja, ki s sinergičnim voditeljstvom zagotavlja učinkovito timsko in projektno sodelovanje.

Konferenca je namenjena članom nadzornih svetov gospodarskih družb, predsednikom in članom uprav ali direktorjem v gospodarskih družbah, direktorjem ali vodjem kadrovskih služb, drugim managerjem in vodjem, akademikom in študentom ter vsem tistim, ki se ukvarjajo z etičnostjo vodenja, organizacijsko kulturo in organizacijsko klimo ter vodenjem kreativnih in projektnih timov.

Več o konferenci FEEL 2013 lahko preberete TUKAJ