sl Slovenščina

2. srečanje AmCham Young ProfessionalsTM, 10. 9. 2014


Važno je imeti jasno postavljen cilj. In veliko poguma, da mu slediš.

Nataša Mulec, pomočnica tajnika za pravne zadeve, Univerza v Ljubljani Ekonomska fakulteta

Karizmatične vodje uporabljajo široko paleto metod za oblikovanje svoje podobe, iskanje talentov in izgradnjo uspešne poslovne ekipe. Za dosego cilja je pomembno premagati lastne strahove in vzpostaviti spoštljiv in zaupanja vreden odnos s sodelavci.

Ermina Kamenčić, Odvetniška kandidatka, CMS Reich-Rohrwig Hainz

Pravi voditelj uveljavlja svoj talent z odgovornostjo in entuziazmom. Največja dodana vrednost karizmatičnega vodje je, da je sposoben pretvoriti inspiracije v dejanja.

Tjaša Sobočan, Vodja projekta, Zavod Ypsilon

Maria in Enzo sta s svojim humorjem, sproščenostjo in karizmo takoj prevzela občinstvo in postregla z različnimi izkušnjami in nasveti iz svoje uspešne kariere. Hvala!

Jernej Repovž, Vodja oddelka za pomoč uporabnikom, Halcom

Maria Anselmi je dokaz, da je možno živeti sanje. Preprosta in čudovito karizmatična oseba z jasno vizijo in neverjetno energijo. Včerajšnje srečanje je bila super izkušnja, prežeta s posebnim magnetizmom.

Klavdija Merc, Svetovalka, Ministrstvo za infrastrukturo in prostor

Enzo Smrekar: Strah ni slaba stvar. Če je strah tisti, ki nam “napumpa” adrenalin, je to vsekakor pozitivno. Strah je tisti, ki nas zjutraj vzpodbudi, da v tistem dnevu naredimo nekaj dobrega. Slabo je, če je strah tisti, ki nas “bremza”, pa vendar se da tudi tak strah naučiti kontrolirati.

Rok Rogelj, Vodja programa, SRC

Hvala, AmCham, za odlično izbiro gostov. Zelo me je navdušila Maria z njeno energijo in odličnimi nasveti. Eden izmed najboljših je, da je treba postaviti jasna pričakovanja tako v poslovnem svetu kot tudi v zasebnem življenju. Zelo se že veselim naslednjega srečanja.

Petra Janežič, SC vodja stalnih izboljšav procesov, Danfoss Trata

Na srečanju sem dobila popolnoma nov pogled na to, da resnično drži, da moraš za uspeh stopiti iz svojih okvirjev in se otresti strahov. Več priložnosti, ko si sam ustvariš, več možnosti imaš za uspeh. Nihče ni popoln in energijo raje usmeri v razvoj lastnih kompetenc, kot da se obremenjuješ s svojimi manki.

Suzana Modic, Poslovna asistentka direktorja, TSmedia

Karizma, vodenje, čut za ljudi. Maria Anselmi in Enzo Smrekar dajeta vtis, da sta osebi, ki premikata meje in to želita tudi od talentiranih posameznikov; ki dopuščata padce, če se zaposleni iz njih kaj naučijo; ki sprejemata strah kot tisto pozitivno čustvo, ki nas dela odgovorne; ki znata ljudi voditi proti ciljem in jih dobiti na svojo stran. Mene sta.

Maja Radišek, vodja projektov, Moje delo