sl Slovenščina

S poslovalnicami v skoraj 50 državah po svetu in s 25 leti izkušenj je Liberty International ena največjih verig za destinacijski management (DMC) na svetu. Ker želimo izpolniti pričakovanja, strankam nudimo znanje in izkušnje, strokovne in kakovostne storitve na področju organizacije nagradnih potovanj, dogodkov in kongresov po vsem svetu.

še posebej pa dajemo velik poudarek na področju družbeno odgovornih programov, saj smo prepričani, da so trajnostni in odgovorni programi sedaj potrebni bolj kot kdaj koli prej, če želimo ohraniti naravno, kulturno in družbeno okolje ljudi in krajev. Ponujamo vam roko in možnost, da svojo družbeno odgovornost udejanjate tudi kot podjetje. V obliki doživetja skozi turistični produkt boste tako soustvarjali svoj družbeni odtis in merljiv družbeni učinek pri reševanju družbenih izzivov v lokalnem okolju. Del prihodkov bomo z vašo pomočjo delili z organizacijami, ki se borijo za boljše socialno okolje, in organizacijami, ki se borijo za ohranjanje kulturne in naravne dediščine v Sloveniji.

Naj bo vaš naslednji team building kulinarična izkušnja v Gostilni dela, urejanje parka za osebe z demenco v Kranjski Gori ali pa snemanje filma na Veliki Planini…možnosti je res veliko.

Nabor programov si lahko ogledate na spletni strani www.impact-tourism.net

Kontaktirajte nas na:

Boštjan Horjak

Tel: +386 1 620 25 60

Email: bostjan.horjak@liberty-int.com