sl Slovenščina

Tudi letos bo na Bledu potekala Letna konferenca o skladnosti in etiki poslovanja v organizaciji EISEP- Evropskega inštituta za skladnost in etiko poslovanja

ter UN Global Compact Slovenije, na IEDC – Poslovni šoli Bled
. Na konferenci boste izvedeli kateri so naraščajoči trendi in tveganja na področju skladnosti poslovanja in poslovne etike ter spoznali s tem povezane dobre prakse in standarde. Povežite se s številnimi slovenskimi in tujimi strokovnjaki na tem področju!




Dr. Andrea Bonime-Blanc bo predavala na letošnji regijski Konferenci o skladnosti in etiki poslovanja, 4. oktobra 2016 na Bledu,



Objavljamo program konference.
Več podrobnosti si lahko ogledate na spletni strani EISEP, kjer spremljajte tudi nadaljnje dopolnitve urnika, http://eisep.si/aktivnosti/letna-konferenca2016/.

Dr. Andrea Bonime-Blanc, ustanoviteljica GEC Risk Advisory LLC iz New Yorka (https://gecrisk.com/) je mednarodno uveljavljena strokovnjakinja ter ena najbolj plodnih ustvarjalk vsebin s področja skladnosti in etike poslovanja, tveganj, korupcije, ugleda in v zadnjem času vse bolj tveganj spletnih napadov. Je predavateljica na konferencah v različnih delih sveta, saj tekoče govori tudi nemško in špansko. Je avtorica knjige ‘The Reputational Risk Handbook’ ter številnih člankov in izjav, ki jih citirajo tudi najbolj vidni mediji, kot sta Wall Street Journal in BBC. Njena kariera obsega skoraj dve desetletji zasedanja visokih položajev v štirih globalnih korporacijah iz panog energetike, infrastrukture, medijev, tehnologije in obrambe. Vodila je funkcijo tveganj, upravljanja, notranje revizije, skladnosti in etike, pravno službo… Ima tudi več kot dve desetletij izkušenj na področju korporativnega upravljanja, v različnih funkcijah v profitnih in neprofitnih organizacijah.. Andrea je tudi častna članica strokovnega odbora EISEP.

Ponosni smo, da bomo Dr. Andreo Bonime-Blanc na letošnji konferenci na Bledu imeli priložnost slišati v živo, ko bo predavala na temo tveganj spletnih napadov v povezavi s skladnostjo poslovanja. V zadnjem delu konference bo vodila še delavnico o ocenjevanju tveganj skladnosti in etike v dobavni verigi. Postregla nam bo s svojim bogatim znanjem in izkušnjami ter številnimi primeri s tega področja.

Ne zamudite in se prijavite še v času trajanja ugodnosti za zgodnje prijave do konca avgusta, na e-poštni naslov: info@eisep.si, z zadevo: ‘Prijava na konferenco’, v kateri še navedete, če ste član katere od partnerskih organizacij.

Konferenca je namenjena:

Članom upravljalnih organov in na splošno managerjem, ki v prvi liniji obrambe nosite odgovornost za poslovanje vaše organizacije, vključno s skladnostjo in etiko upravljanja, odločanja ter splošnega delovanja podjetja, vaših zaposlenih in zunanjih izvajalcev. S poznavanjem obstoječih in vzhajajočih trendov ter dobrih praks na tem področju lahko ne le ubranite svoje podjetje pred izgubami, zaradi krepitev skladnosti in etike, temveč tudi krepite svojo konkurenčnost.

Regulatorjem in drugim nadzornim organom, ki nadzorujete podjetja in njihovo zakonito delovanje, presojate o njihovi odgovornost v primeru kršitev ter s svojim delovanjem gradite zunanje okolje, ki pomembno vpliva na razvoj učinkovitih programov skladnosti in etike znotraj organizacij.

Strokovnjakom za skladnost poslovanja, ki v organizacijah vzpostavljate in vodite program skladnosti poslovanja ter svetujete organom upravljanja in nadzora ter preostalemu managementu glede obstoječih in perečih zadev s področja tveganj za skladnost poslovanja.

Strokovnjakom s področja notranje revizije, ki s strokovnjaki za skladnost sodelujete, pa tudi nadzirate funkcijo za skladnost poslovanja.

Strokovnjakom s področja družbene odgovornosti, s katerimi so vprašanja skladnosti in etike poslovanja tesno povezana in prepletena.

Pravnikom, odvetnikom, svetovalcem, PR ter drugim zainteresiranim strokovnjakom, ki ste tako ali drugače deležniki ali svetovalci v sistemu upravljanja organizacijske skladnosti in etike.



Cenik:



Redna cena ……………………………………………………………………………………………………. 385,00 EUR



Cena zgodnje prijave do 31. avgust .…..……………………………………………… 346,50 EUR



Cena za člane AmCham Slovenija………………………….……………………………..…327,25 EUR



Cena zgodnje prijave do 31. avgust – člani AmCham Slovenija ……………………. 288,75 EUR