sl Slovenščina

Letos vas v Portorožu pričakuje že sedemnajsta Microsoftova NT konferenca, ki je največji tehnološki in poslovni dogodek na domačih tleh. Med 21. in 24. majem se bodo zvrstila predavanja o aktualnih tehnoloških vsebinah in poslovnih rešitvah, ki bodo krojila prihodnost delovanja v podjetjih.

Poseben sklop predavanj, ki smo jih drugi dan konference, v torek, 22. maja, poimenovali Poslovni dan je namenjen vprašanjem glede povečanja učinkovitosti poslovanja in vpeljave novih poslovnih praks s pomočjo najnaprednejše tehnologije. Poslovni dan je namenjen predvsem vodilnim kadrom v podjetjih, ki iščejo rešitve za optimizacijo poslovanja.

Legernarni voznik Formule 1 David Coulthard in poslovni motivator Mark Gallagher vam bosta v torkovem dnevu predstavila delovanje v enem izmed najbolj zahtevnih športnih in poslovnih okolij.

David Coulthard je med uspešnejšimi vozniki v zgodovini Formule 1. Svojo pot v tem tekmovanju je začel leta 1994 pri moštvu Williams, dvanajst od svojih trinajstih zmag pa je osvojil z moštvom McLaren. Leta 2005 se je priključil ekipi Red Bull Renault, pri kateri je po treh sezonah končal svojo zmagovito devetnajstletno športno kariero.

Mark Gallagher je svetovno znan poslovni motivator in strokovnjak v svetu Formule 1, ki že 30 let deluje v tem tekmovanju. Na svojih predavanjih doživeto predstavlja delo v tem zahtevnem športu. Petnajst let je deloval kot član upravnega odbora Jordan Grand Prix, Red Bull Racing in avtomobilske tovarne Cosworth, katere je med leti 2009 in 2011 prevzel tudi vodenje. Obenem je izjemen strokovnjak z dolgoletnimi svetovalnimi izkušnjami na področju sponzorstev.

Poleg ekipe vrhunskih tehničnih strokovnjakov, ki skrbijo za tehnološki razvoj v Formuli 1, je za konkurečnost na tekmovanju potreben tudi vrhunski menedžment. Znana gosta bosta na zanimiv in duhovit način razpravljala o tem, kako prvi prečkati ciljno črto.

Poslovno kotizacijo, ki v redni ceni znaša 462,00 EUR, si lahko s kodo EMCKKFCN zagotovite prek obrazca na spletni strani. Vaša koda za člane AmCham vam nudi 20-odstotni popust. Udeleženci poslovnega dne lahko prisluhnete tudi vsem ostalim zanimivim predavanjem, ki smo jih za vas pripravili v torkovem dnevu.

Več informacij o programu in predavateljih.