sl Slovenščina

Microsoftovi finančni strokovnjaki bodo predstavili svoje finančne in poslovne rešitve

Spoštovani,

vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na srečanju, ki ga na Microsoft Slovenija pripravljamo za finančne direktorje. Srečanje bo v sredo, 19. marca ob 10:00 v Hotelu Mons v Ljubljani.

Trenutna ekonomska situacija bolj kot kdaj koli prej terja od glavnega finančnika hitro in kakovostno podporo pri poslovanju podjetja. S tem postaja delo finančnika vse bolj povezano s sodobnimi tehnologijami, kot so računalništvo v oblaku, mobilne platforme, obvladovanje velikih količin podatkov (Big Data) … Hkrati je glavni finančnik v podjetju tudi eden od ključnih deležnikov pri uvajanju novih tehnologij v delovne procese.

Zato vas vabimo, da se nam pridružite na dogodku, ki bo namenjen samo finančnikom in njihovemu delu. Na konkretnih primerih vam bodo kolegi iz naše finančne službe pokazali, kako na Microsoftu potekajo poslovni procesi ter kako so nam pri vodenju in upravljanju s procesi v pomoč naše tehnologije in inovacije.

Dogodek je hkrati tudi odlična priložnost za širitev poslovne mreže in neformalno izmenjavo izkušenj.

Več o vsebini si lahko ogledate v agendi:




Udeležba je brezplačna, prijavite pa se lahko TUKAJ. Če potrebujete več informacij, se, prosim, obrnite na Laro Vodlan, a-lvodla@microsoft.com