sl Slovenščina

AmCham Slovenija je ponosni partner konference World of Synergy. Vljudno vabljeni, da se udeležite prve mednarodne izkustvene konference o sodelovalnem ter vključujočem voditeljstvu – World of Synergy 2019: Inclusive Leadership. Konferenca bo potekala med 14. in 16. marcem 2019 v idiličnem okolju  Term Olimia v Sloveniji.

 

Konferenca je namenjena tako posameznikom ter posameznicam kot organizacijam in timom, ki se zavedajo, da naša družba potrebuje nove načine vodenja. Pri odkrivanju teh je pomembno širiti obzorja, prestopati okvire in cono udobja,  komunicirati z vrednotami človečnosti, vključevati intuicijo, sočutje, globoko poslušanje, iskati ravnovesje (ženskega in moškega principa, razuma in srca, delovanja in bivanja), stopati iz ‘ JAZ’ v ‘MI’ in znati med nami vpreči moč sinergije.

Skupaj bomo raziskovali nove metode, načine ter principe vodenja (sebe in drugih), ki jih bo moč prenesti tudi v delovna okolja ali implementirati v različne aspekte življenja:

    • Navdihujoči govorniki, pospremljeni s pridobivanjem praktičnih veščin, enostavno prenosljivih v katerikoli voditeljski ali delovni kontekst.
    • Vsak udeleženec bo prejel e-delovni zvezek z opisanimi metodami ter orodji, ki jih bomo izkusili na konferenci.

Rast in napredek se zgodita, ko pripeljemo skupaj ljudi iz različnih področij in skupaj širimo perspektive… z namenom, da vprežemo sinergije in prispevamo k pozitivni spremembi v družbi. Le skozi vključujoče in sodelovalno vodenje nam lahko uspe modra akcija.

Ključne besede konferenčnega programa: prihodnost dela, od ‘jaz’ do ‘mi’, ravnovesje za večji družbeni učinek in sinergija. Govorniki in govornice prihajajo k nam iz Avstrije,  Hrvaške, Francije, Švice, Malezije, Hong Konga in Slovenije. Konferenca bo potekala v angleškem jeziku.

Konferenca je tudi odlična priložnost za sinhronizacijo vodstvenih timov, podjetniško rast in razvoj ter dvig sodelovanja na višji nivo uspeha.

Vabljeni k nakupu vstopnic (za vas in vaš tim), in soustvarjajmo svet sinergije! Člani Amcham-a imate z kodo AMCHAM 50,00 € popusta pri nakupu vstopnic.

Nakup vstopnic 

Več o konferenci, govornikih in programu:

Spletna stran Word of Synergy