sl Slovenščina
Popolnoma prenovljena prireditev za promocijo zaposlovanja in razvoja kadrov!

Postavite si dobre temelje za enostavnejše in bolj učinkovito delo v prihodnosti!

Sejem MOJE DELO je edina prireditev v Sloveniji za vse, ki se jih kakorkoli dotika zaposlovanje in razvoj kadrov! Tradicionalen zaposlitveni sejem bo 22. in 23. oktobra 2014 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani že dvanajstič povezal delodajalce in karierno usmerjene posameznike, prireditev pa bo letos prvič dopolnil tudi strokovni del zaprtega tipa, ki bo namenjen vabljenim gostom iz HR oddelkov slovenskih podjetij.

Podjetja, ki se želijo predstaviti kot dober delodajalec in morda celo zapolniti kako prosto delovno mesto, bodo na sejmu imela priložnost spoznati zanimive kandidate, predvsem pa si bodo zgradila odlično prepoznavnost in ugled, ter posledično postala bolj zaželen zaposlovalec pri najbolj perspektivnih kandidatih. Na sejmu bo tudi priložnost predstavitev deficitarnih in drugih zanimivih poklicev ter dobrih praks podjetništva v Sloveniji.

Prvič pa bo letos organiziran tudi HR sejem, ki bo ponudil vsebine in predvsem tudi prostor za druženje HR strokovnjakom in direktorjem slovenskih podjetij.



Posebna ponudba za člane AmCham Slovenija: 10% popust za predstavitev na sejmu kot delodajalec (najem prostora, celoten paket storitev…)

Sejem poteka v organizaciji največjega slovenskega zaposlitvenega portala, MojeDelo.com. Za več informacij, prosimo, kontaktirajte vodjo projekta, Nastjo Slak, nastja.slak@mojedelo.com.

Na prireditvi pričakujejo do 15.000 obiskovalcev. Predstavite se svoji ciljni skupini in okrepite prepoznavnost vašega podjetja v Sloveniji!