sl Slovenščina

Ne zamudite največje poslovne in networking konference za mikro, mala in srednja podjetja v Sloveniji, kjer bodo predstavljeni najnovejši poslovni trendi ter primeri dobrih poslovnih in podjetniških praks. 


AmCham Slovenija je tudi letos ponosni partner 4. NetPRO konference, ki bo potekala 6. aprila 2018 v Hotelu Lev v Ljubljani. Osrednji cilj konference so mreženje, povezovanje podjetnikov in vzpostavljanje novih poslovnih priložnosti. Konferenca bo postregla z zanimivimi predavanji in okroglimi mizami na temo prodaje, marketinga, inovacij, digitalizacije, financ, vodenja in osebnostnega razvoja.


Govorci na letošnji NetPRO konferenci bodo dr. Nataša Pirc Musar, strokovnjakinja za varstvo osebnih podatkov in nekdanja informacijska pooblaščenka, ki bo spregovorila na temo nove uredbe o varstvu osebnih podatkov (GDPR), Dani Polajnar, izobraževalni trener in svetovalec na področju organizacijske kulture, vodenja in timskega dela, ki bo pojasnil, zakaj je pomembno spodbujati dobre odnose v timu in v čem je skrivnost dobre, uspešne ekipe, ter Tomaž Pavlica, svetovalec na področjih oblikovanja celovite uporabniške izkušnje, prodaje, trženja, razvoja novih poslovnih modelov in projektnega vodenja, ki bo predstavil ključne izzive trženja in prodaje v času, ko kupujemo počutje.



Člani AmCham Slovenija imajo popust pri kotizaciji (namesto redne cene 129 EUR plačajo 79 EUR), v opombo zapišite "član AmCham".