sl Slovenščina


Na tokratnem Empower Lunchu so se člani AmCham Young Leaders Cluba družili s senior direktorjem prodaje in naročniškega sektorja podjetja A1 Slovenija, Lovrom Peterlinom, ki je z mladimi voditelji delil svoje bogate izkušnje.


Ker je glavni namen kosil Empower Lunch prav pogovor o trenutnih poslovnih izzivih sodelujočih in izmenjava poslovnih praks, je tokratni gost Lovro Peterlin na kosilu delil svoje izkušnje iz vodenja prodaje in upravljanja nakupnih izkušenj v slovenskem in mednarodnem okolju. Udeležencem je postregel tudi s konkretnimi primeri in nasveti, tako da so bili mladi voditelji zelo zadovoljni z na novo pridobljenim znanjem in s prenosom dobrih praks.


Lovro Peterlin je mesto direktorja prodaje in naročniškega sektorja v A1 Slovenija prevzel leta 2017. Pred prihodom na A1 Slovenija je bil Peterlin od leta 2007 direktor podjetja Linea Directa, sestrskega podjetja Studia Moderna. Z mednarodnimi izkušnjami, večletno prakso s področja razvoja novih poslovnih priložnosti in neposrednega vodenja predvsem generacije Y svoje znanje deli tudi s številnimi podjetniki ter je svetoval mednarodnim podjetjem na področju prodaje, marketinga ter vzpostavitve in upravljanja učinkovitih prodajnih timov.


 


Hvala Lovru za iskrenost in direktnost – prav osvežujoče in zelo zanimivo. 

Tamara Zalar, Tajfun Planina


 


Prav užival sem v sproščenem in z izkušnjami polnem druženju. Lovra poznam že dlje časa, vendar me vedno znova navduši s praktičnostjo in preprostostjo njegovih prodajnih rešitev. 

Nejc Slovnik, POINT OUT


 


 

Današnje druženje je bilo z mojega zornega kota zelo rodovitno. Gospod Peterlin je z nami podelil konkretne delovne izkušnje in nam dal oprijemljive nasvete. Zato si želim, da bi bilo v prihodnje še več podobnih druženj s področja prenosa dobrih prodajnih praks.

Bogdan Mali, Iskratel

 


Partner: