sl Slovenščina

IBM Slovenija bo skupaj s partnerji Ameriško gospodarsko zbornico – AmCham Slovenija, Časopisno hišo Delo, Ekonomsko fakulteto v Ljubljani ter generalnim pokroviteljem BTC in Kristalno palačo na IBM Forumu gostil enega največjih strategov in svetovno priznanih svetovalcev, ki bo povabljenim vodilnim slovenskim gospodarstvenikom spregovoril, kako lahko dober lider z odličnim vodenjem spremeni svet na bolje.

Alastair Campbell je komunikator, strateg in pisec, ki je najbolje znan po svoji vlogi govornika in direktorja za komunikacije ter strategijo nekdanjega britanskega predsednika vlade Tonyja Blaira. V času, ki ga je preživel na Downing Streetu, je sodeloval pri reševanju pomembnih mednarodnih vprašanj. Svoje bogate izkušnje iz tega časa je zapisal v knjigi z naslovom »The Blair Years«, ki se je na knjižni lestvici Sunday Timesa zavihtela na prvo mesto in postala takojšnja uspešnica.

Je človek mnogoterih zanimanj in izredno pronicljivega uma, z bogatimi mednarodnimi izkušnjami s področja vodenja, kriznega komuniciranja, novinarstva itd. Med drugim je deloval kot urednik in glavni kolumnist časopisa Mirror ter vodil televizijske intervjuje s svetovno znanimi osebnostmi, kot so Bill Clinton, Peter Mandelson, Bono in številni drugi. Je avtor številnih mednarodnih knjižnih uspešnic, aktiven podpornik humanitarnih projektov ter eden najbolj branih blogerjev in tviterašev.

IBM Forum, 4. april 2012, 19.00, dvorana Evropa, GH Bernardin, Portorož.

Per invitation only.